Ti is azt remélitek, hogy lesz a jövő héten BKV sztrájk ha nem állapodnak meg holnap?
Ha bkv-s dolgozó vagy akkor a főnöknél kellene kérni a béremelést. Az meg a civil embereknek nem jó ha nincs közlekedés, mert így is .9500 ftos bérlet annyi h ha jön a busz akkor jön meg feltudok szállni, tudom tisztaságot stb nem veszek meg a bérlettel,de kva undorító hogy 4 másik ott bűzölög kinek vélhetően nincs is jegye a másik meg ugye ingyen utazik.
Ennyi erővel mindenhol.lehetne sztrájkolni, mert pl 5 éve nem kap fizu emelést.
Irodai dolgozom, ügyfélszolis, vendéglátós...
Érdekelne mit szólnál ha pesten belül nem tudnál.sehol kaját rendelni 🤔🤔🤔
4!
"Ennyi erővel mindenhol.lehetne sztrájkolni, mert pl 5 éve nem kap fizu emelést.
Irodai dolgozom, ügyfélszolis, vendéglátós...
Érdekelne mit szólnál ha pesten belül nem tudnál.sehol kaját rendelni 🤔🤔🤔"
nem tudom tudsz-e róla, de a sztrájk célja éppen az, hogy rákényszerítse a cégvezetést arra, hogy béremelést adjon éppen azáltal, hogy például nem tudsz kaját rendelni, emiatt veszteséget meg rossz hírnevet generál a cég. Aki meg lerendezi a bérmegállapodást balhézás nélkül, az meg szállítja a kaját. Hány éves vagy maximum 14-nek gondollak, ha ezt se látod át.
Nem vagyok 14 éves adj hozzá pár évtizedet ;) akkor ugye nem lesz baj ha az éttermek sztrájkolnak és nem tudsz majd bemenni vagy sztrájkolnak a villanyműveknél és nem lesz lámpa? :) Az már valóban elég gond ha csak ezzel tudják kiharcolni... Ezt nem mondta senki de a vica versát is kéne érteni.
Nekem jó a fizum van autóm szóval engem nem fog érinteni különösebben 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!