Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Blahán este veszélyes...

A Blahán este veszélyes mászkálni?

Figyelt kérdés
A József körúttól egészen a Blaha Lujza térig mennénk gyalog, a Blahától pedig a Stadionokig a 2-es metróval! Veszélyes éjszaka ez az útvonal?
2010. júl. 22. 10:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ja, és a Blaháról is mehettek 178-as busszal, ilyen távolságon talán még gyorsabb mint a metró mert nem kell mozgólépcsőzni :) De amelyik jobban tetszik :)
2010. júl. 22. 10:59
 12/21 A kérdező kommentje:
A 178-as nem a Stadionoktól közlekedik, vagy megy az visszafelé is a Stadionokig?
2010. júl. 22. 11:06
 13/21 A kérdező kommentje:
jajj mind1, köszi! megtaláltam az ellenkező irányt is! Köszönöm a segítséget!
2010. júl. 22. 11:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Jaja, nem árt figyelembe venni, hogy ezeken a csomópontokon "sokkal később" van éjszaka, mint a külkerületekben. 9-10 körül még lényegesen nagy a mozgás. A szórakozóhelyek közelében (pld nyugati) meg éjjel kettőig szinte meg sem áll az élet.
2010. júl. 22. 13:06
 15/21 anonim válasza:

Ez relatív. Kinek, mi a veszélyes. Én fiatal lány vagyok, két évig olyan helyen dolgoztam, hogy csak késő este jutottam haza nap,mint nap. Történetesen a Blahán keresztül. Soha nem volt semmilyen összetűzésem senkivel. Nyilván akadnak vállalkozó szellemű űberparasztok, akik beszólogatnak, ha egy kicsit is adsz magadra. Dehát minek van a telefonod, vagy az mp4 lejátszód? Amit nem akarsz, azt nem hallasz ;)

Miért akarsz gyalogolni? 4-6 villamos? helytől helyig visz.

Esetleg egy kis kerülővel (bár nem tudom, hogy most József körút, Ferenc körút, vagy Ferenciek tere- mindenhol mást írtál) 3as metró Deákig, onnan 2es metró.

Bár én a helyedben inkább tartanék a Stadionoktól, mint Blahától. Blahán éjszaka elég sok fiatal mászkál, nem hinném, hogy bármi bajod esne.

Üdv =)

2010. júl. 22. 13:14
 16/21 A kérdező kommentje:
A József körúton akartunk elgyalogolni a Ferenc körúti metrómegállóhoz!
2010. júl. 22. 14:05
 17/21 anonim válasza:
Hát én meg hinném. Blaha aluljáró elég veszélyes lehet este 10-től, de akár előbb is. Mp4, telefon meg abban az időben nem arra van, hogy ne halljad az embereket magad körül, hanem arra, hogy legyen mit ellopni tőled...Persze, ha társasággal mégy, vagy 1,90 magas vagy és 130 kiló, akkor egyedül se annyira para.
2010. júl. 22. 18:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Akkor most a Ferenc körúti metróhoz akartok menni a József körúton vagy a Blahára? :D
2010. júl. 22. 20:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Na most akkor ha 9-10 körül akartok menni akkor még jár a metró. Egy vonaljegyből megvan ha, a Ferenc körúttól kék metróval elmentek Deákra onnan a Pirossal Stadionokig, ha villamossal mentek Blaháig és onnan metróval az úgy 2 jegy.
2010. júl. 22. 23:14
 20/21 A kérdező kommentje:

már megvolt a dolog! :D nem is veszélyes annyira!:) kb 10-kor voltunk a Blahánál és tök nyüzsgés, mindenki normális volt! Lehet túlreagáltam a dolgot, mert sok rosszat olvastam a környékről!

Köszi azért mindenkinek, vannak jófej, segítőkész Bpestiek!:)

2010. júl. 23. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!