A Blahán este veszélyes mászkálni?
Ez relatív. Kinek, mi a veszélyes. Én fiatal lány vagyok, két évig olyan helyen dolgoztam, hogy csak késő este jutottam haza nap,mint nap. Történetesen a Blahán keresztül. Soha nem volt semmilyen összetűzésem senkivel. Nyilván akadnak vállalkozó szellemű űberparasztok, akik beszólogatnak, ha egy kicsit is adsz magadra. Dehát minek van a telefonod, vagy az mp4 lejátszód? Amit nem akarsz, azt nem hallasz ;)
Miért akarsz gyalogolni? 4-6 villamos? helytől helyig visz.
Esetleg egy kis kerülővel (bár nem tudom, hogy most József körút, Ferenc körút, vagy Ferenciek tere- mindenhol mást írtál) 3as metró Deákig, onnan 2es metró.
Bár én a helyedben inkább tartanék a Stadionoktól, mint Blahától. Blahán éjszaka elég sok fiatal mászkál, nem hinném, hogy bármi bajod esne.
Üdv =)
már megvolt a dolog! :D nem is veszélyes annyira!:) kb 10-kor voltunk a Blahánál és tök nyüzsgés, mindenki normális volt! Lehet túlreagáltam a dolgot, mert sok rosszat olvastam a környékről!
Köszi azért mindenkinek, vannak jófej, segítőkész Bpestiek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!