Január 1. -én hogy járnak a buszok Kecskemét és Tiszaug között?
Egy ünnepi menetrend kellene már minden oldalon megnéztem de csak annyi volt kiírva hogy ünnepi menetrend lesz de hogy az pontosan mit takar nem találtam sehol
Kecskemétre szeretnék eljutni Tiszaugról
Köszönöm első
De ez volt az első amit megnéztem
Csak arra lennék kíváncsi hogy ez mennyire megbízható
Szerintem inkább ezt oldalt tanulmányozd, mivel január 1-től ez a cég felelős a kecskeméti buszközlekedésért az eddigi DAKK helyett. Így arra is lehet készülni, hogy lesznek fennakadások is.
annyival kiegészíteném, hogy azt viszont nem tudom, hogy a helyközi buszok menetrendjét befolyásolja-e ez a változás.
egyébként jó lenne valami szerkesztési lehetőség.
Szerencsére nem tegnap ültem utoljára buszon, de amíg buszoztam, pontos volt az oldal, mindig itt néztem meg a menetrendet.
Az előttem válaszoló linkje és logikus gondolkodás szerint január 1. munkaszüneti nap, tehát a vasárnapi menetrend szerint járnak a buszok. Az általam linkelt oldal pedig erre napra a fenti városok között csak minden nap közlekedő járatokat ad meg találatként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!