Szerintetek nornális, hogy kidobatta a kávémat a buszsofőr, mert egy 2 dl, műanyag termoszban volt?
Nem tudtam becsúsztatni a táskámba, mert akkor már folyamatosan figyelt. Azért fogtam a kezemben, nehogy azért mégis belefollyon, hiába zár jól.
Közölte, hogy folyadékot még lezárt állapotban sem hozunk fel buszra. Ami érdekes mert távolsági, van aki 7 órát is utazik rajta. Ne igyon egy cseppet sem?
Nagyon gondolkoztam, hogy el sem megyek inkább így.
Bezzeg az nem zavarta, hogy kb. 3 hete ugyanezen a buszon, ugxanezen egy járatom, majdnem behánytam, mert egy srác, nekiállt büdöshúsos szendvicset kenni az ülésen, meg meg is ette
Rendesen kipakolta...
De a termosz az baj volt. Mondom, nem tehettem meg, hogy belrcsúsztatom a táskába... "meg kellett volna inni, a szabály az szabály". Az, hogy majdnem berókáztam a löncshústól, az nem baj. Mert ablak sincs rajta, az nem szabály... Szánalom.
Lehet én leszek a szemét, de elküldtem, majd remélem beolvasnak neki, miután velem keménykedett. Ennyit nem ér az a szar kávé, az egész mimdem ért vagy 600 forintot, de ez a sofőr nem akarta engedni l, hogy elutazzak. Másodszorra is csak ímmel-ámmal. Majd nekik elmesélheti a "szabályzatát". Tohadjon meg!
Remélem nekem ebből nem lesz további kellemetlenségem.
Leírtam, hogy orvoshoz utaztam. Természetesen nagyon fontos tartom a busz tisztaságának megőrzését, mind a magam, mind utastársaim érdekében, ami alól nem tettem most sem kivéelt. Belinkeltem a szabályzatot is nekik.
Tárgyilagosan pontosan leírtam az esetet, egy rossz szót nem szóltam rá, Úrnak hívtam. Tárgyilagosan honnan, hova utautam, járatszám. Hol volt. Meg hogy ezért megtagadta a felszállást, jegykiadást, az utazást és hogy leszállított. Arra a száblyzatra hivatkozva, hogy "folyadékot még lezárt állapotban sem szabad buszon utaztani". Leírtam, hogy az enyém zárható, cseppmentes, 100 %-ban visszazárható, nem kívántam a buszon elfogyasztani, illetve megtagadta, hogy a táskámba elcsomagoljam, hanem leszállított az autóbuszról.
Meg hogy ezzel kellemetlen helyzetbe hozott az utasok előtt, akik engem okoltak miatta, ami teljesen igaz is. Illetve, hogy ezzel nekem anyagi kárt okozott. Továbbá, hogy nem szeretném, ha emiatt másokat is esetlegesen kellemetlen helyzetbe hozzanak. Egy olyan mondat volt bent, hogy személyes, hogy aki mondjuk bevásárolni megy, az dobjon ki mindent a szemétbe? Meg hogy azt sem ajánlotta fel, hogy az autóbusz oldalán elhelyezett csomagtérben szállítsa a termoszt.
Természetesen hivatalosabban, mint itt.
Oké, vannak köcsögebbek, sőt. Akil fent cigiznek, beszólogatnak, meg volt egy aki gimis koromban fogdosott is, nem akarom, hogy kirúgják, deyamit csinált, ahogy beszél tvelem, meg emiattrgtagadta az utazást és másodszorra is nagy nehezen engedett fel... Köcsögség, hogy emiatt lezavart...
"Azért fogtam a kezemben, nehogy azért mégis belefollyon, hiába zár jól."
Te sem hitted el, hogy kifolyásbiztosan zár, akkor ő miért higgye el?
Pedig igen. Eldughattam volna, igaz. De nem azzal volt a baja.
De korábban is látta, hogy a kezemben van, akkor sem szólt semmit. Másrészt egy nyomorult kávé miatt megtagadni az utazást? Ez komoly? Fel sem ajánlotta, hogy bármi, hanem kikötötte, hogy nem mehetek...
Tudod, nem érdekelt volna a hülye 600 Ft-os kávé, ha normális lett volna, de nem volt az....
Utóla lehet túlzás volt azért jelenteni... De legközelebb kidobatja a fél literes üdítőt is, mert nem utazhat folyadék lezárt állapotban sem?
Másrészt ő nem azt sérelmezte, hogy lehet kifolyik, meg nem zár, HANEM FOLXADÉK SEMMILYEN FORMÁBAN NEM UTAZIK A BUSZON, MÉG LEZÁRTAM SEM, EZ A SZABÁLY.
Ezért lezavart, értitek?? Meg kínos helyzetbe hozott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!