Merre szoktak V63-as mozdonyok személyszállító vonatokat továbbítani?
iemig.mav-trakcio.hu
Itt lehet böngészni :)
A 100-as vonalon mostanában Bp- Zájony vonal, járnak v63-asok személyszállító vonattal. A 6205-6208 sebesvonatot szokták hordani Püspökladány telepállomású mozdonyvezetők hordják, de p.ladányba váltás van és Záhonyi vezér veszi át az viszi Záhonyig a 6208-ast. A 6204, 6214, 6223 vonatokat szokták még hordani.
Püspökladányi,Debreceni és Záhonyi mozdonyvezetők.
A multhétem a 046-ossal kezdtem Püspökladányba, elmentem Ceglédig, onnan Záhonyig. Záhonytól Nyiregyházáig önköltség, nyiregyen át egy szilire és a Tulipánt vittem Püspökladányig, ott leszálltam, kolléga vitte a nyugatiig, aki ott aludt és másnap reggel a 33-assal jött vissza de az traxx.
Ha érdekel, megfigyelem neked, hogy még milyen vonaton van v63, de nem sok, inkább tehereznek.
Utolsó vagyok.
Én csak a Budapest-Záhony vonalról tudok neked nyilatkozni, hogy másfelé előfordul-e, nem tudom de biztos, esetleg az 1-esen a 1**-asok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!