BKK mobiljegy vélemény?
Még nem használtam, de eszembe juttattad, hogy rá akartam keresni. A kérdéseidre a válasz:
Az, hogy kinek melyik lesz előnyösebb, az szerintem emberfüggő. Ha nincs net, és emiatt nem tudja vki bemutatni a bérletet, végülis jogos a büntetés, olyan mintha otthon felejtette volna. Hiszen ugyanaz a szituáció, vagy be tudja mutatni, vagy nem. Utólag bemutatható, ugyanúgy, mint a papír alapú. Nekem abból a szempontból lenne előnye, hogy itthon bármikor meg tudom venni, most jutott eszembe, hogy holnaptól nincs bérletem, így lehet, hogy már inkább online intézem majd.
Én 2. hónapja használom a mobilos havibérletet.
Nekem nagyon tetszik, nem volt semmi gondom eddig.
Az előfordult, hogy az ellenőr nem tudta a vonalkódomat leolvasni, mert nem volt nála olvasó, de nem volt semmi gond ebből. Nagy általánosságban úgy vettem észre, hogy még az ellenőrök is csak ismerkednek ezzel a mobilbérlet dologgal.
az alkalmazással sem volt gondom, nekem rendesen elindul, fut, sosem volt vele még probléma.
A telefonomnak jó az akkuja, és nagy kapacitású, de a biztonság kedvéért mindig van nálam jegy, hogy ha esetleg mégis lemerülne, tudjak lyukasztani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!