Megéri naponta 130 km-t vonatozni/metrózni egy jobb állásért?
Figyelt kérdés
1 óra 45 perc lenne egy irányba, viszont a fizetés a jelenlegi duplája lenne.2019. okt. 16. 18:13
11/15 anonim válasza:
Hiába 2x fizetés, kb +4 óra telik el az utazással...
12/15 A kérdező kommentje:
kb. 5:10-kor kellene elindulni az állomásra (7km) autóval, 1:20 perc vonat, 25 perc metró, 8 órás munkaidő, 8-16-ig, majd ugyan ez visszafelé. Pont van vonat 17:00-kor így 18:40 körül otthon vagyok.
2019. okt. 16. 20:36
13/15 Beviz Elek válasza:
Tehát ha minden óraműpontossággal megy ez 13 és fél óra a napodból, ha hazafelé nem kell beugrani a boltba semmiért, nincs semmi dolgod, akkor marad kb 3 órád zuhanyozni, vacsorázni, a napi rohanást valahogy kipihenni, esetleg csinálni valamit otthon hogy ne minden hétvégére maradjon.
Gondold át, te tudod hogy neked ez mennyire jó.
14/15 anonim válasza:
Ideig-óráig igen, nekem megérné, mert most gyűjtünk külföldre. Hogy neked megéri-e, azt te tudod.
15/15 anonim válasza:
A munkaidő rugalmas/elengednek akkor amikor a vonat indul?
Mert akkor "hirtelen" tudnak 9-10 órások lenni ezek a papíron 8 órás munkák, ha a reggeli korábbi érkezés sem garantált a korábbi távozás.
Szerintem ez hosszútávon problémás, hogy "jó esetben" érsz haza 18:40-kor, sem pihenésre sem magánéletre nem marad idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!