A BKK csak szerintem nyújt emberhez méltatlan szolgáltatást?
bakker ennyi pénzért mit vársz? limuzin jöjjön érted?
havi 10 rugóért éjjel nappal mehetsz akárhova az egész városban.
ha nem bírod a tömeget, akkor pattanj biciklire, én is ezt tettem. sokkal kényelmesebb és gyorsabb.
Itt van a teljes buszpark:
Van még sok régi Ikarus, de láthatod, sok az új.
A legidősebb busz Ikarus 280-as, az 33 éves. Az átlag életkor kb. 13-14 év.
Nem mondom hogy nem lehetne jobban csinálni, de biztosan nem könnyű.
Sírás helyett itt kezdheted és bebizonyíthatod hogy mekkora ász vagy: [link]
16-os! Én meg baromira utálom, amikor ezzel jönnek bármiféle fájdalmammal. Tudom, hogy a föld lakosságának nagyobbik része szegény, vagy éhen hal, súlyos betegségekkel küzd. Nem vehetem a világ minden baját magamra. Egy etióphoz képest fényűzésben élek. Valóban. XY milliárdoshoz képest meg nyomorgok.
Én nem bántanám a kérdezőt azért, mert elégedetlen a szolgáltatással.
Az ember soha nem lehet maradéktalanul boldog, és maradéktalanul boldogtalan sem.
Egyedül az a baj, hogy tárgyi tévedéseket ír, vagy tudatosan elferdíti a valóságot.
Lehet engem is megszólni, hogy köszi, de a japán kesztyűs kézzel tömörítő fickók nem érdekelnek. Rengeteg dolgon kellene még javítani itt Pesten is a közlekedésben, ha éhen hal az etióp kisfiú, ha nem. Bocs! Önző vagyok.
Vidéki szemmel számomra a BKK irreálisan király dolog.
- szuper olcsó, csak egy tízes havonta, és bármennyit utazhatsz egy csomóféle járművön éjjel-nappal egy marha nagy területen
- 5 percenként közlekednek a járművek
- ha valami jármű nem jön, elég nagy eséllyel van alternatíva, másik útvonal
- nem esik szét a busz végre, mert nem tud annyival menni :'D
A tömegnyomor meg.... meh. Vidéken is heringjárat minden busz/vonat. (Nekem pl kifejezetten szellős a metró, miután leszállok az agyonzsúfolt vonatomról.) Sajnos ez van, r0hadt sokan élnek Pesten....
"Biztos normális egyébként az is, hogy 20+ éves buszok járják az utakat. De majd idővel megtanulom értékelni ezt az időutazásszerű élményt."
Inkább a szöveged az időutazásszerű élmény! :-D
Emlékszem 2010 előtt a Demszky utálók harsogták minden fórumon ezt. Ez akkor se volt igaz, de azóta öt évvel fiatalodott a buszpark állapota, gondolom nem is használod sosem a metrópótlót, csak hisztizel...
Én elnéztem a fonódó villamost, és engem se érdekel se Japán, se Afrika, de az embertelenség határa tud lenni a tömegközlekedés.
Egymáshoz hozzáérve állni, pszichológiailag se okés, tök természetellenes, nem erre vagy kitalálva. Levegő semmi. Állni mozdulatlanul, mint a lovak, még elfoglalni se tudod magad az alatt a 20-30 perc alatt, amíg Budafokról, Albertfalváról, Kelenvölgyből beérsz.
Ez a kínzás egy fajtája.
Én nem bírnám, nem lennék hajlandó ott lakni, vagy felmondanék, ha a bringa nem játszik.
Ugyanez 17. kerület buszok és még sok más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!