Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van konnektor az új piros...

Van konnektor az új piros vonatokon? Amit az utasok használhatnak?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 15. 09:36
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Ilyennel még nem utaztam, de szerintem elég modern ahhoz hogy legyen benne.
2010. júl. 15. 09:47
 2/10 anonim válasza:
34%
Igaz, hogy nem nagyon figyeltem, de én egyáltalán nem láttam rajta konnektort. Szetm az csak olyan vonatokon van ami alvoss és több napos utakat tesznek meg ez csak egy sima személy vonat úgy h nem igazán hiszem h van benne. De mondom nem is figyeltem ez csak az én feltevésem:S. Látni meg nem láttam h lenne.
2010. júl. 15. 10:00
 3/10 anonim ***** válasza:

A Flirt vonatokon van konnektor, ezt tapasztalatból mondom :) Desiróval még nem utaztam, de szerintem azon is lesz.

Az ajtók melett kell keresni a kapaszkodó fémrúd alatt :)

2010. júl. 15. 10:07
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Igen, van de feltételesen használható. Inkább a takarításhoz (porszívó) veszik igénybe. Láttam már feliratot mellette, hogy a használat közbeni esetleges károkért (pl.laptop) a vasút nem vállal felelősséget. Legtöbbször nincs is benne áram, illetve ha van, nem stabil. Ismerősöm így nyírta ki a laptopját!
2010. júl. 15. 10:21
 5/10 anonim ***** válasza:
A régebbi desiron biztos hogy van úgyhogy ezen is kell lennie
2010. júl. 15. 10:22
 6/10 A kérdező kommentje:
köszí...am nem tom hogy ha van bedugjam e??
2010. júl. 15. 10:32
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Én azt nem tartom valószínűnek hogy 220V-os feszültség van egy vonaton az utastérben, az érintésvédelmi szempontból lehetetlen.
2010. júl. 15. 10:36
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
Eredetileg 230V 50Hz feszültséget adnak ezek a konnektorok, ha működnek! Ausztria, Németországban legalább is tudtam használni. A MÁV-nál minden előfordulhat.
2010. júl. 15. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:
37%
Esztergomba ilyenek járnak, nem láttam rajta konnektort.
2010. júl. 15. 17:25
 10/10 anonim ***** válasza:
56%
én sem láttam.
2010. júl. 18. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!