Ez a Volvo a súlyos balesete után forgalomban van még vagy alkatrész bázis lett belőle?
2019. szept. 17. 11:45
2/11 anonim válasza:
a baleset napja óta be sem jelentkezett a Futárba.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Én se számítottam rá, hogy ezt megéri javítani. Kár hogy ilyen hamar totálkáros lett. Arra jó lesz majd hogy az épen maradt alkatrészeit más buszokba építsék be ha szükség lenne rá!
2019. szept. 17. 12:06
4/11 anonim válasza:
Most kérdeztem le a jszp-n.
Ma is forgalomban van, át lett festve sárgára és az elővárosi vonalakon teljesít szolgálatot. A 2019. júliusi műszakin 676-os jelzés látható rajta (Szigethalom-Szigetcsép).
5/11 A kérdező kommentje:
Elismerésem, nem lehetett könnyű megcsinálni!
2019. szept. 17. 12:43
6/11 anonim válasza:
Nem olyan nehéz egy ilyen busznál. Az elejét valószínüleg szó szerint leflexelték, és ráheggesztették egy másik, forgalomból kivont Volvo elejét.
7/11 anonim válasza:
Vagy egyszerűen betolták a Volvo Hungáriához azt rácsaptak egy vadonatúj homlokfalat.
8/11 A kérdező kommentje:
Az nem lehetett olcsó, 1 millió forintba biztos belekerült. De örülök neki hogy nem selejtezték a buszt és megjavították szépen!
2019. szept. 17. 22:04
9/11 anonim válasza:
"Az nem lehetett olcsó, 1 millió forintba biztos belekerült."
Valószínűleg több is volt az.
De amúgy 1 millió az aprópénz egy páréves csuklós busz értékéhez képest.
10/11 anonim válasza:
"Vagy egyszerűen betolták a Volvo Hungáriához azt rácsaptak egy vadonatúj homlokfalat."
Aham, nyilván :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!