Kamu műszakiért jogos 2 év felfüggesztett?
Ismi elütött egy biciklist. Nem lett komoly baja, de kint voltak a rendőrök és feltűnt nekik, hogy a kocsi küszöbe olyan mint az ementáli. Műszaki 3 hónapja volt :D
Feljelentették, bírósági ügy lett belőle, meg volt valami razzia a műszaki állomáson is, ahol "nem volt minden rendben".
A vége az lett, hogy ismi kapott 2 év felfüggesztett okirat hamisításért, mert elnézte, hogy kamu műszakit kapott.
Oké, hogy a vizsgáztatókat is megb*szt*k, de őt miért kellett?
Autókat adok-veszek, és simán van, hogy valakinek lövése sincs, milyen az autójának az alja.
Egyszerűen úgy kezelik emberek az autók alját, mintha nem létezne.
Kasznishoz elviszik az autójukat, ha a sárvédőív pudvás, az megcsinálja, majd utána közli, mi rohadt még rajta.
És szép lassan a delikvensből él meg a kasznis.
Fellebbezni kell, bár felesleges, rengeteg tanú lehetett a műszakiztatónál, ők meg azt mondanak, amit akarnak.
Nem értem, a műszaki miatt miért hibás a kérdező ismerőse...
Ha le is fizette a vizsgabiztost, hogy átmenjen a kocsi, azt három hónappal később hogyan tudják bizonyítani? Főleg hogy nyilván a vizsgáztató helyen se fogják ezt mondani hiszen akkor ők is ráb***nának.
Műszakira elvinni meg bármilyen autót el lehet, ott az a kérdés hogy átengedik-e.
Vagy mit takar ez a "nem volt minden rendben"?
Nem ismerem a sztori minden részletét, de közben én is arra jutottam, hogy a vizsgázó helyen akadtak ellene szóló bizonyítékra.
Biztos vezették a klasszikus kockás füzetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!