Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért fogadják el a fedélzeti...

Miért fogadják el a fedélzeti kamerák felvételeit súlyos szabálytalanság esetén?

Figyelt kérdés

Eleinte tetszett a dolog, de újabban sokszor olvasom a III/III ügynökök írásait, hogy mindent küldenek a rendőrségnek, és ez már kevésbé tetszik.

Nem érzem úgy, hogy félnem kéne, de tudom magamról,hogy sietségből vagy figyelmetlenségből követek el én is kisebb-nagyobb hibákat, csak úgy mint mindenki más is (kivétel aki szeret hazudni de attól még ő is hibázik csak magának sem ismeri be)

Engem nem fognak felvenni úgy hogy kanyarodó sávból előzöm a sort, na de ha mégis bármi miatt felvennének, pl. hogy zöldnek látok egy sárgát aminek talán a pirosát is látom még a szemem sarkából...akkor?

Az a fedélzeti kamera nem egy hitelesített műszer.Egy egyszerű programmal bármikor átszerkesztek egy dátumot is rá, annak ellenére hogy felhasználói szinten ismerem a számítástechnika világát.

Gondolom egy rendszám módosítás sem akadály egy profinak.

Vagy,hogy ki vezetett?

Számomra ez ezer sebből vérzik.

Tökéletesen megértem, és egyetértek azzal,hogy meg kell 'aszni a száját annak aki emberek/családok testi épségét, és életét veszélyezteti a hülyeségével akkor is ha csak kamera felvétel van róla.De attól hányni tudok mikor brahiból felnyomjuk a másikat.Engem pl. sosem zavar ha valaki szabálytalan, egészen addig amíg nem teremt közvetlen balesethelyzetet.

Előzhet buszsávból is, én nem hívok rá rendőrt, igaz elém besorolni biztos nem fog, de nálam ennyiben kimerül az önkéntes rendőrködés, ez pedig úgy gondolom korrekt.

Na de egy ilyenért feljelentgetni?!

2019. júl. 4. 07:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

F@T@L_3RRORxoo89

Akkor a kérdést nem érted.

Mert azt tudom, hogy a rendőrség nem foglalkozik a piti dolgokkal hiába küldöd be nekik.

Viszont egy súlyos szabálytalanság esetén igen, holott a felvétel nem egy hitelesített mérőműszerrel történt, manipulálható, lehet rajta téves dátum stb...

Balesetveszélyes az is ha bevágnak eléd, de én pl. leszarom minden órában jelentgethetném az embereket.

Viszont ha szembe jön 150-el és alig tud visszatérni, és az autómban ott a családom na akkor valószínű, hogy én is besétálnék a rendőrségre.

Ettől függetlenül nem értem, hogy miért fogadják el a felvételt, bár a válaszok alapján már nagyjából választ kaptam, és értem.

Csak nem volt logikus, hogy egy noname kamerával felvett cuccot elfogadnak.A következő lépés az lesz hogy trafipaxot is vehetek?

2019. júl. 4. 13:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azért egy mozgó kamerafelvételt úgy manipulálni, hogy az teljesen élethű legyen nem egy olyan dolog, amit petike megcsinál otthon a tabletjén. Milliárdos költségvetésű Hollywoodi filmek effectjeiről is lerí sokszor, hogy CGI, majd pont otthon varázsolsz át valamit teljesen hihetőre...

A dátum meg mit számít rajta? Ha látszik, hogy az ABC-123 rendszámú kocsi életveszélybe sodort valakit akkor számít, hogy pontos-e a dátum a kép jobb alsó sarkában? Aki leadja a felvételt az majd vallomást tesz, hogy mikor és hol készült...

2019. júl. 4. 13:10
 13/14 eddiboy ***** válasza:
Bármennyire is lepontoztok, és ahogy #4 is írja, súlyos, a közlekedést veszélyezető esetnél a rendőrség bekéri az eredeti felvételt, és eljárást indít az alapján.
2019. júl. 5. 00:10
 14/14 eddiboy ***** válasza:
2019. júl. 5. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!