Csökkentené a baleseteket ha kötelező lenne a sebesség ellenőrző GPS bevezetése?
Minden autó kötelező tartozéka lenne egy GPS, hasonló módon mint a rendszám. Ez GDP folyamatosan ellenőrizné a sebességét és hosszabb túllépés esetén menne a rendőrségre a feljelentés és jönni ki szépen az 50 ezres csekk.
Én ilyennek örülnék...
Az EU-nak benyújtottak egy tervezetet, ami hasonlót próbál megoldani. Az arról szól, hogy az autókba kötelező jelleggel beépítenének egy sebességkorlátozó eszközt, ami mindig az aktuális úthoz igazítja a sebességkorlátot. Én ezt a módszert támogatnám.
Ellenben a te ötletedben az automatikus feljelentés egy marhaság, már bocs.
Idióta. Én nem rég dolgoztam ki egy kresz-módosító javaslatot, amiben sebességemelést tervezek azért, hogy sokkal élhetőbb legyen a közlekedés mindenki számára...
Az ilyenektől viszont azonnal el kellene venni a jogosítványt, aki más kárát akarja látni. Pontosan ez az, ami hiányzik a magyar autóvezetésből, az alázat.
Ismerek olyat, aki a vasúti átjáró előtt nem csökkent sebességet, vagy az elsőbbségadó tábla dísznek van a számára... arra milyen gps-t építesz be hülye gyerek?
Nem minden a sebesség csak tudni kellene kezelni és ha valóban oktató vagy, akkor sofőröket küldj ki az útra ne bénázó balf***szokat, akik össze-vissza indexelnek minden hülyeségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!