Szemtanúk hiányában mit lehet tenni?
Egyirányú utca. Előttem egy fiatal srác vezet, mellette az apja az anyósülésen. Tartottam a távolságot, mert bizonytalanul kezelte az autót, gondoltam nemrég rakta le a jogsit.
Piros lámpa, megálltam mögötte. A lámpa zöldre váltott, erre a srác telibe kapta a lökhárítómat, mert tolatva próbált megindulni... Az apja erősködött, hogy ő rendőrt hív, mondom jó, akkor hívjon, erre megbüntetett a rendőr, mert úgy adták be, hogy én futottam rájuk és nem hitt nekem, akármit mondtam.
Feljelentést fontolgatok, de szemtanúm nincs. Képem van, de azon nem látszik, hogy ki ment neki a másiknak, a jegyzőkönyvben meg az áll, hogy én voltam a hibás, de nem ismertem el. Na ilyenkor mi van? Utólag eszméltem rá, hogy valószínűleg a gyereknek még jogsija sem volt, az apja meg azért erősködött a rendőr hívásával, mert ismerte?
Na, ezért jó, ha van fedélzeti kamerád!
Térfigyelő kamera esetleg nincs a környéken, ami rögzíthette?
?
A rendőr nem ítél mega helyszínen ilyen szituációt...
"Na, ezért jó, ha van fedélzeti kamerád!
Térfigyelő kamera esetleg nincs a környéken, ami rögzíthette?"
Köszönöm! Kiderült hogy van kamera az üzleteknél, talán rá is láttak a helyszínre. Rendőrségre bementem ezzel az infoval, azt mondták megpróbálják kikérni a felvételeket.
"?
A rendőr nem ítél mega helyszínen ilyen szituációt..."
Jegyzőkönyv van az esetről barátom, megyek a bíróságra vele. Nehogy már megmond nekem, hogy mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!