Ha átkelőhely hiányában az úton kelek át (kereszteződésnél), és már az úton vagyok, a később odaérő autósnak meg kell várnia, míg átérek, nem?
Hát, akkor neked is némi frissítésre van szükséged kresszből...
A gyalogos az úttesten a kijelölt gyalogosátkelőhelyen, ha pedig a közelben kijelölt gyalogosátkelőhely nincs,
a) lakott területen levő főútvonalon az útkereszteződésnél (a járda meghosszabbított vonalában), valamint a menetrend szerint közlekedő jármű megállóhelyén levő járdasziget és az ahhoz közelebb eső járda között (a járdasziget teljes hosszában),egyéb helyen bárhol,
Ez a szabályzat, kicsim.
2-es ábra.
Úgy tűnik, a legalapvetőbb szabályokkal is gondok vannak.
Szóval okuljatok akkor. De legalább kiderült.
...ami megtörtént. Nem az autó alá ugrottam. Amikor elindultam még 150 méterrel arrébb kanyarodott be az útra. Amin 5km/h limit van, megjegyzem.
Vicces, amúgy, hogy a kérdésre való válasz helyett itt próbáljátok bizonygatni -a KRESZ-nek is ellent mondva - hogy én vagyok a hülye. Sokat vezetsz?
Kicsim....
Istenem, ez a lekezelő ősbunkó stílus amit képviselsz... gondolom nő vagy, a hülyébbik fajta.
Minek írsz ki kérdést ha betéve tudod a kreszt? Ami egyébként nem kressz, hanem kresz, kicsim.
2-es ábra? Akkor nem ártott volna a kérdésben is megemlíteni, hogy kanyarodó autóról van szó.
Legközelebb kérdezz rendesen, mielőtt belekötsz a válaszolókba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!