Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az alacsony emberek tudják,...

Az alacsony emberek tudják, hogy az autók vezető ülésének a magassága állítható?

Figyelt kérdés

Egyre gyakrabban találkozok olyan sofőrökkel, akiknek a szeme egy magasságban van a kormány karimájának a tetejével. Az egy dolog hogy kisnövésű, de miért nem emeli meg az a nyamvadt ülést? Legutóbb egy anyukán röhögtem aki a Kia Sportage-t vezette úgy, hogy a műszerfal teteje és a kormány karimája alatt leskelődött kifelé.

De a töpszli kopasz napszemcsis majmok sem emelik meg az ülést günterwagenben.

2019. jún. 26. 17:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
Ugye tudod, hogy ők is ülnek a széken és ha magasabbra emeli a széket, attól a lábuk nem lesz hosszabb.
2019. jún. 26. 17:21
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

Ne keverd össze a dolgokat.

A fiatalok a fos 20 éves BMW-be csak fekvő pozicíóba vezethető egy kézzel amivel felül fogja a kormányt a tetovált 20-as kart meg ki kell lógatni, mivel nincs klíma vagy nem működik. Manapság így kell menőnek lenni.

Amúgy nem minden kocsiban állítható az ülésmagasság. Vagy valaki nem tudja állítani vagy elfelejti stb...

2019. jún. 26. 17:26
 3/15 A kérdező kommentje:

1#

Ugye tudod, hogy a megemelt ülést előre lehet húzni és máris eléred a pedálokat?

2019. jún. 26. 17:26
 4/15 anonim ***** válasza:
57%
Ha neki ugy kényelmes? Ha lát rendesen akkor meg mi van, enynire unatkozol hogy azt nezegeted ki hogy vezet?
2019. jún. 26. 17:36
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
ugye tudod, hogy nem mindenki ugyanakkor es hogy van egy max. szint ameddig elorebb lehet huzni? ne legyel mar ennyire ostoba
2019. jún. 26. 17:40
 6/15 A kérdező kommentje:

Úgy látom pár gyógyegérnél betalált a kérdés :D

A buta embertől csak a felelőtlen a rosszabb. Inkább állítsátok be az ülést rendesen és ne a bizonyítványt magyarázzátok :D

2019. jún. 26. 18:13
 7/15 anonim ***** válasza:
14%

Szar lehet neked, ha ilyenek miatt "röhögsz másokon".

Amúgy megsúgom, van aki így szereti. Legtöbb ismerősöm beül a kocsimba első dolga hogy leengedi az ülést és hátra dönti félig fekvő pozícióba. Nekik így kényelmes, ettől érzik magukat jól.

Én meg úgy vezetek, mintha konyhaszékről vezetnék, pedig nem vagyok töpszli kopasz napszemcsis majom.

2019. jún. 26. 18:17
 8/15 anonim ***** válasza:
34%
Én csak szimplán utálom az id.iótákat, mint te. Nem mindegy, hogy a h.lye okoskodik, vagy a okos h.lyéskedik. Rád az első igaz
2019. jún. 26. 18:23
 9/15 anonim ***** válasza:
24%
Na és még a többiek a gyógyegerek. :D :D Öngól de nagy.
2019. jún. 26. 19:05
 10/15 anonim ***** válasza:
18%
Csodálkozol, hogy provokatív kérdésre provokatív válaszokat kapsz? De nyugodtan pontozz le engem is, mert ugye mindenki h.lye, csak te vagy helikopter...
2019. jún. 26. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!