Az alacsony emberek tudják, hogy az autók vezető ülésének a magassága állítható?
Egyre gyakrabban találkozok olyan sofőrökkel, akiknek a szeme egy magasságban van a kormány karimájának a tetejével. Az egy dolog hogy kisnövésű, de miért nem emeli meg az a nyamvadt ülést? Legutóbb egy anyukán röhögtem aki a Kia Sportage-t vezette úgy, hogy a műszerfal teteje és a kormány karimája alatt leskelődött kifelé.
De a töpszli kopasz napszemcsis majmok sem emelik meg az ülést günterwagenben.
Ne keverd össze a dolgokat.
A fiatalok a fos 20 éves BMW-be csak fekvő pozicíóba vezethető egy kézzel amivel felül fogja a kormányt a tetovált 20-as kart meg ki kell lógatni, mivel nincs klíma vagy nem működik. Manapság így kell menőnek lenni.
Amúgy nem minden kocsiban állítható az ülésmagasság. Vagy valaki nem tudja állítani vagy elfelejti stb...
1#
Ugye tudod, hogy a megemelt ülést előre lehet húzni és máris eléred a pedálokat?
Úgy látom pár gyógyegérnél betalált a kérdés :D
A buta embertől csak a felelőtlen a rosszabb. Inkább állítsátok be az ülést rendesen és ne a bizonyítványt magyarázzátok :D
Szar lehet neked, ha ilyenek miatt "röhögsz másokon".
Amúgy megsúgom, van aki így szereti. Legtöbb ismerősöm beül a kocsimba első dolga hogy leengedi az ülést és hátra dönti félig fekvő pozícióba. Nekik így kényelmes, ettől érzik magukat jól.
Én meg úgy vezetek, mintha konyhaszékről vezetnék, pedig nem vagyok töpszli kopasz napszemcsis majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!