Te sajnálnál olyan embert akit te ütöttél el, de az ő hibájából?
Figyelt kérdés
Például kivág eléd a semmiből egy biciklis, elütöd és eltörik pár csontja? Kocsidon meg apró karcok lesznek.2019. jún. 26. 16:39
1/5 anonim válasza:
Unokatestvérem elütött egy idős nénit aki kivilágítatlanul vak sötétben tolta keresztül a biciklit az úttesten lakott területen kívül. Később a kórházban a néni meghalt.
Kuzinom nehezen tette túl magát a dolgon pedig vétlen volt. Csak egy pszihopata intézne el ilyesmit egy vállrándítással.
2/5 anonim válasza:
Normális vagy? A "hiba" az szabálysártás, amiért ha kiderül, büntetés szokott járni, nem egészségkárosodás.
És tök mindegy kinek a hibájából, ha nem tettél meg mindent a baleset elkerüléséért, téged is elővesznek. Például ha nem fékeztél, csak a csattanás után, pedig lett volna rá lehetőséged. Vagy ha volt hely kormánykorrekcióval elkerülni az ütközést, de nem tetted meg.
Milyen világ ez már, ilyen beteg emberek...
3/5 anonim válasza:
Tök mindegy kinek a hibájából ütném el, k_rva szarul érezném magam utána. És hetekig, akár hónapokig, azon agyalnék, hogyan tudtam volna elkerülni.
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg napokig nem aludnék rendesen. A múltkor egy rigó repült ki elém előzés közben, esélyem sem volt megmenteni. Az is nagyon rosszul érintett.
5/5 anonim válasza:
Még a rókát is sajnáltam, aki full sötétben átfutott előttem, és esélytelen volt bármit is tennem. Nemhogy egy embert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!