Neki mentem egy parkoló autónak, kiszálltam megnéztem nem lett semmi baja, egy karc sem (az enyémen sem). Épp hogy mozgott az autóm, úgy gurultam neki. Mivel nem lett baja tovább mentem. Ez így baj?
Nagyjából azt csináltad amint az emberek nagyon nagy többsége. Azaz nem szeretik vállalni a felelősséget a tetteikért. Bár itt a gyakorin mindenki az igazság lovagjának érzi magát. Amit én a valóságban egyáltalán nem tapasztalok.
A saját tapasztalatom a hasonló esetekkel kapcsolatban, az utóbbi 3 évben, mert kb ennyi ideje van meg a jelenlegi autóm:
Első vészhárítót elölről megnyomták kétszer, emitt több helyen pókháló szerű repedés lett rajta. A jobb első sárvédőnél a vészhárítót telibe kapták, széttörött, cserélni kellett ezután már. az autó oldalain min 5-10 ajtó nekinyitás, a nagyobbakat szorgosan javíttatom, a legdurvábbnál kb 0,5 cm horpadt a hátsó lámpa alatt.
Bal oldali tükröt letörték, cserélni kellett. A jobb oldalit kicsit megkarcolták, a burkolatot lehetett javítani tűrhetően.
Szóval ne izgulj a többséghez tartozol.
Nincs cascom mert egy 15 éves autóról van szó, ami úgy került hozzám, hogy egy karcolás sem volt rajta. Nem városban lakom, én még nem okoztam sérült rajta eddig, viszont aki igen egyszer szem szólt. Szinte mindig bevásárló központok, vagy városi parkolások alkalmával történtek a dolgok.
Én lefényképeztem volna mind két autót, mert ha valaki látta, felírta a rendszámod, és jelezte a tulajnak, a tulaj megnézi, hogy gurulva melyik az erősebb, a fa vagy az autója, aztán a fa nyer és pár óra múlva hívja a zsarukat, hogy "belém jöttek, elhajtott, én csak a nagy eső után mentem vissza, ekkor jött a kedves szomszéd, hogy felírta a rendszámot" ezt szeretném jelenteni.. ez a kár, jegyzőkönyvezzék le, köszi...
Ha meg ott a fotód, hatóság félrevezetése címen meg kúpolják, így meg esély van rá, hogy téged, a leírt módon.
Ha nem látszik semmi nem bizonyítható, hogy te okoztad a "láthatatlan sérüléseket"
Úgy látom sokaknak fáj az igazság!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!