Motorosok! Miben motoroztok ilyen melegben?
Én szeretek beöltözni tetőtől talpig protektoros nadrágba, dzsekibe, kesztyűbe, csizmába, de ilyen melegben szinte elviselhetetlen. Menet közben nincs vele baj, de ha megállok 5-10 percre, akkor már szakad rólam a víz. Fiatal koromban nem volt motoros ruhám, mindig évszaknak megfelelően öltöztem, és ilyenkor már rövidnadrágban és trikóban motoroztam, de ahogy öregszem, egyre jobban féltem a tyúkszaros életem, és fullra beöltözöm még rövidebb utakra is. Tegnap viszont megint csak egy rövidnadrágot és egy pólót vettem csak fel, és nagyon élveztem a motorozást. Azon gondolkodom, hogy újra visszatérek ehhez, viszont a biztonságérzetem sokkal kisebb így, baleset esetén sokkal nagyobb a komolyabb sérülés esélye.
Ti miben motoroztok nyáron? Nem Simsonra és 50-es robogóra gondolok, hanem nagyobb túra- és sportmotorokra.
Tim Ravel
majd gyere vissza ha lesz legalább egy simsonod.
200lovas 1000res speedmotorok sem gyorsulnak 2,5 alatt 100ra és 7s alatt 200ra.
0-100at 3alá vinni esetleg nyújtott hátsó villával lehet, másként hanyatba sz.
de sebaj menő vagy itt az anonim oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!