Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ez csak szerintem szemét...

Ez csak szerintem szemét dolog a többiekkel szemben?

Figyelt kérdés

Budapest vonzáskörzete a helyszín.

Kilométeres kocsisor araszol, lakott területen kívül áll a sor.

Jön egy Skoda Fabia ami vadul előzi az álló sort.Szemből pedig jönnek.Előttem megy egy német prémium autó.Annak a sofőrje amint észleli, hogy elé akarnak besorolni azonnal gázt ad, a szemből jövő állórafékez, a Skoda pedig elém sorol be végül.

Utána újra előzésbe kezd, megint jönnek szemből a német prémium elé akar megint bemenni ami részben sikerül is neki.

Eme német autó szimpatikus tulajdonosa kiszállt, magyaráz a Skoda vezetőjének, majd benyúl a Skoda indítókulcsáért, és behajítja a gazos szántóra.

Ő utána visszaül, és a padkán kikerüli a Skodát majd mint aki jól végezte a dolgát araszol tovább.

A Skoda "keresztbe" állt az úton letolni annyira tudtuk, volna,hogy egy teljes sávot eláll mert a kormányzár rajta volt.

4-5 perc alatt megtaláltuk a kulcsot, ami nem lenne sok idő, de egy dugóban rengeteg.

A Skodás azt mondta,hogy valami évzáróra siet, és nagy késésben van.

Leszartam mert egy igazi paraszt volt, és tökre megértem a kulcsdobáló szándékát, de olyan szinten kiszúrt mindenkivel aki mögötte jött...

2019. jún. 8. 09:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a magyar (keleteurópai) autós kultúra.
2019. jún. 8. 10:18
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Az autót nem arra találták ki, hogy az elbaltázott időt behozzuk vele, hanem hogy A pontból B pontba kényelmesen eljussunk. Az ilyen gyökerek teszik tönkre normális családok életét, kedvezve a virágárusoknak, olcsón megúszta. Én kitapostam volna a belét.
2019. jún. 8. 10:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kerestem volna meg a kulcsát, inkább elkések, de ott rohadjon meg a Skodás nyomi, ahol van.
2019. jún. 8. 11:14
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Ezt hívják instant karmának :D Megérdemelte a skodás, kár hogy meglett a kulcsa.
2019. jún. 8. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
A kulcshajigáló fószer minimum közúti veszélyeztetést valósított meg azzal, hogy a skodát mozgásképtelenné tette az út közepén. Ráadásul jól kib. mindenkivel, aki mögötte volt és még nagyobb dugót csinált vele. Igazi hős volt, de tényleg, csak nem mások leckéztetésével kellett volna foglalatoskodnia.
2019. jún. 8. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:
68%

Jaj, tényleg, sajnáljuk már meg szegény skodást, mert évzáróra sietett! Nem számít se Isten, se ember, mert szegény nyomorult nem ér oda időben. Mindenki húzódjon le a pcsába, mert az évzáró egy szent esemény, arról késni 5-10 percet halálos bűn! Nem, nem tudom sajnálni.

Nektek meg nem a kulcsot kellett volna keresni, hanem kormányzár ide, vagy oda, letolni a padkára a szaros kocsit.

2019. jún. 8. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Zsák a foltját.
2019. jún. 8. 17:15
 8/9 anonim ***** válasza:
27%
Bocs gyerekek, de itt én egyik féllel sem tudok azonosulni. Egyrészt van egy igazi barom, aki szándékosan veszélyeztet másokat egy huszadrangú eseményre sietve. Másrészt van egy másik idióta, aki egy láthatóan problémás, sőt: veszélyes szituációt eszkalál tovább azzal, hogy direkt nem engedi maga elé az idióta tulkot, aztán még forgalmi akadályt is képez, pont a lehető legforgalmasabb időszakban. Hát azért ehhez is gratulàlok...
2019. jún. 8. 18:20
 9/9 anonim ***** válasza:
24%
Nyugodtan le lehet pontozni, de a véleményemet tartom. Az nem megoldás, amit a "prémium autós" csinált (gondolom BMW-re akart utalni a kérdező). Ha jött volna egy mentő vagy bárki nagy sebességgel, szerintetek az út közepén álló autót hogyan kerülték volna ki? Ne adj' isten beleszáguld egy versenyező kedvű, mekkora baleset lett volna?
2019. jún. 8. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!