Ez csak szerintem szemét dolog a többiekkel szemben?
Budapest vonzáskörzete a helyszín.
Kilométeres kocsisor araszol, lakott területen kívül áll a sor.
Jön egy Skoda Fabia ami vadul előzi az álló sort.Szemből pedig jönnek.Előttem megy egy német prémium autó.Annak a sofőrje amint észleli, hogy elé akarnak besorolni azonnal gázt ad, a szemből jövő állórafékez, a Skoda pedig elém sorol be végül.
Utána újra előzésbe kezd, megint jönnek szemből a német prémium elé akar megint bemenni ami részben sikerül is neki.
Eme német autó szimpatikus tulajdonosa kiszállt, magyaráz a Skoda vezetőjének, majd benyúl a Skoda indítókulcsáért, és behajítja a gazos szántóra.
Ő utána visszaül, és a padkán kikerüli a Skodát majd mint aki jól végezte a dolgát araszol tovább.
A Skoda "keresztbe" állt az úton letolni annyira tudtuk, volna,hogy egy teljes sávot eláll mert a kormányzár rajta volt.
4-5 perc alatt megtaláltuk a kulcsot, ami nem lenne sok idő, de egy dugóban rengeteg.
A Skodás azt mondta,hogy valami évzáróra siet, és nagy késésben van.
Leszartam mert egy igazi paraszt volt, és tökre megértem a kulcsdobáló szándékát, de olyan szinten kiszúrt mindenkivel aki mögötte jött...
Jaj, tényleg, sajnáljuk már meg szegény skodást, mert évzáróra sietett! Nem számít se Isten, se ember, mert szegény nyomorult nem ér oda időben. Mindenki húzódjon le a pcsába, mert az évzáró egy szent esemény, arról késni 5-10 percet halálos bűn! Nem, nem tudom sajnálni.
Nektek meg nem a kulcsot kellett volna keresni, hanem kormányzár ide, vagy oda, letolni a padkára a szaros kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!