Ha megállít egy rendőr úgy kérdezi, hogy az elmúlt 24 órában fogyasztottam alkoholt?
Figyelt kérdés
És ha a válaszom igen, mert mondjuk 16 órája fogyasztottam, de a szonda nem mutat ki semmit, akkor mi a helyzet? Csinál valamit?2019. jún. 8. 08:38
1/4 anonim válasza:
Miért csinálna bármit is? Nincs ilyen szabály, hogy csak akkor vezethetsz, ha 24 órán belül nem ittál.
Tőlem is egyszer kérdezték. Mondtam, hogy 20 órája ittam egy sört. Megfújatta a szondát negatív lett és jó utat kívánt.
2/4 anonim válasza:
Gondolj arra, ő nem ellened van. Azokat a patkányokat próbálja kiszűrni, akik úgy vezettek, hogy ittak előtte.
3/4 anonim válasza:
Ha 2 órája ittál, de a szonda nem mutatja ki, akkor sem csinál semmit, nem az a lényeg, mikor ittál, hanem állsz e alkholos befolyásoltság alatt. Lehet, hogy tegnap voltál atom részeg, ma autóba ültél, még mindig van a véredben alkohol, akkor ugrott a jogsi.
4/4 anonim válasza:
Lehet meg fogsz lepődni most, de ha a szonda kimutat valamennyi alkoholt, akkor enyhítő körülménynek számít, hogy előtte bevallottad az alkoholfogyasztást. Bemondásra nyilván nem büntethetnek meg, de mindenféleképpen jól jársz vele, ha az igazat mondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!