A sánták hogy vezethetnek autót?
Az hogy valaki nyomorék nem azt jelenti hogy szellemi fogyatékos.
Nekem is van ismerősöm akinek a bal lába nagyon rossz, de mivel automata opel astrája van gond nélkül elmegy akárhova :)
"ha járni nem tud akkor nyilvan a reflexe sem az igazi"
Örülök neki, hogy ezt így, ránézésre meg tudod állapítani. Tudod, vannak, akiknek a reflexek hiteles vizsgálatához a 12 év közoktatás után el kell tölteni legalább 5 évet az általános orvosképzésen és jó pár éven át kell ilyen-olyan szakvizsgákra tanulniuk, mellette pedig gyakorlatot szerezniük, hogy az ezzel foglalkozó terület szakorvosai legyenek. Ahhoz képest az, hogy te ezt ilyen ügyesen megmondod a sántításából, valóságos csoda.
A magam részéről úgy vagyok vele, hogy a sántaság nem biztos, hogy együtt jár a rossz reflexekkel. Lehet, hogy kellően gyors az érzékelés és a mozgás, csak épp gyenge. Arra mondjuk elég a lába ereje, hogy a pedált kellő erővel lenyomja, de arra már kevés, hogy a testsúlyát hordozza rajta. Igaz, én nem vagyok olyan kivételes tehetség, mint te.
Mondjuk alapvetően mi a veszélyes vezetés?
Átlag embernek sem kellene 8-10 óra munka meg 3-4 óra alvás után 1-2 órára autóba ülnie, mégis megteszik.
Azért, mert csak mankóval tud járni, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy fogyatékos. Lehet, hogy csípőproblémája van, ilyenre nem gondoltál?
Meg én inkább téged küldenélek el kivizsgálásra. Miért zavar, hogy a szomszédod autóba ül?
Csak szimplán irígykedsz, mert te még egy autót se tudsz magadnak megteremteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!