Ismerek egy 35év körüli férfit, aki nagyon sántít, és néha mankóval jár. Egy 6-800 köbcentis csopperrel szokott járni, és azon csodálkozom, hogy hogyan tudja vezetni. Jogosítvány megszerzéséhez nem feltétel, hogy egészséges legyen az ember lába? Nem közveszélyes ez?
Pontosítok, most csekkoltam az illető facebookját. Yamaha Dragstar 650-je van. Látszatra átlagos motor, nincs átalakítva mozgáskorlátozottak számára. Hátsó fék, és a váltó is lábbal kezelhető.
2017. nov. 24. 23:59
2/8 crudy válasza:
Az h santit az nem azt jelenti h nem tudja hasznalni a labat. A fekpedal es a valtokarhoz se kell egy tolgy a labad helyere. Nem ertem miert furcsa ez.
2017. nov. 25. 01:13
3/8 A kérdező kommentje:
Számomra érthetetlen, hogy hogyan tud eltolni egy két mázsás motrot, ha még járni is alig tud, és néha mankót használ
2017. nov. 25. 01:24
4/8 anonim válasza:
Én sem tudom eltolni a 7 tonnás teherautót mégis vezethetem!:)
Ha váltani meg fékezni tud...
2017. nov. 25. 07:39
5/8 anonim válasza:
- Mozgáskorlátozottak vezethetnek motorkerékpárt?
- Igen.
- Jogosítvány megszerzéséhez nem feltétel, hogy egészséges legyen az ember lába?
- Nem.
- Nem közveszélyes ez?
- Nem.
Egyéb buta kérdés?
2017. nov. 25. 10:31
6/8 .,,.,,.,, válasza:
"Számomra érthetetlen, hogy hogyan tud eltolni egy két mázsás motrot, ha még járni is alig tud, és néha mankót használ"
Miért kelene eltolnia egy működő motort??
2017. nov. 25. 11:01
7/8 A kérdező kommentje:
Ahhoz hogy az udvarbol, garázsból kihozza csak kell tologatni, vagy nem? Meg gondolom hátrameneti fokozat nincs neki, úgyhogy akkoris tolni kell. Lehet valóban húlye kérdés, csak nekem fúrcsa. Azthittem, hogy a motorozáshoz kifogástalan szellemi és fizikai kondíció szükséges.
2017. nov. 25. 17:52
8/8 anonim válasza:
Miért? Hisz az autózáshoz sem szükséges kifogástalan szellemi állapot:)
Viccet félretéve, az ő dolga hogy hogy szenvedi ki az udvarból, garázsból. Forgalomban motorral a legritkább esetben van szükség tolatásra. Annyi ereje még egy 80 éves mankós papának is van hogy kicsit hátrébb topogjon vele. Emelkedőn meg nekem is esélytelen:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!