Hogyan lehet kamerával súlyt mérni?
Figyelt kérdés
2019. máj. 14. 16:54
1/8 anonim válasza:
Már hogy lehetne? Miből gondolod, hogy lehet?
Extrém dolgokat tudok csak elképzelni, például ha tudom, hogy mekkora a kerekek oldalra kúszása adott erő hatására, akkor egy kanyarodó jármű tömegét meg tudom becsülni egy kamerafelvétel alapján a csúszásból (feltéve, hogy az összefüggés nem olyan, hogy épp kiesik a tömeg).
2/8 anonim válasza:
Ahogy napszemüveggel hegeszteni.
3/8 anonim válasza:
A véda rendszerben nem a kamera méri a súlyt! Ha arra gondolsz?
4/8 anonim válasza:
Ha extrém nagy súlya van az autódnak, akkor a gravitációs tere eltéríti a fénysugarakat, amit a kamera úgy érzékel, hogy az autó körül az út torzan meghajlik. Innentől már csak egy nagyon egyszerű kvantumfizikai számítást kell elvégezni és megkapjuk az autó tömegét, aztán elnyel minket a fekete lyuk, aminek a belsejében végtelen ideig merengeni fogunk ezen a furmányos mérésen, mert Pistabácsi, aki nem sokkal korábban az alkoholszondát megfújva kikatapultált a Naprendszerünkből, külső szemlélőként így látja.
5/8 anonim válasza:
"Ha extrém nagy súlya van az autódnak, akkor a gravitációs tere eltéríti a fénysugarakat,"
Most elképzeltem a túlsúlyosra rakott spáros kamiont, amint fénysebesség közeli tempóval száguld végig az M7-esen :D
6/8 anonim válasza:
Kamerával önmagában sehogy. De ha van egy, az aszfaltba èpített tengelysúlymérő berendezésed, akkor a kamera fogja leolvasni a rendszámot.
7/8 A kérdező kommentje:
Egyedül a hatos volt hasznos.
2019. máj. 16. 08:13
8/8 anonim válasza:
Hiába pökhendiskedsz ezen, hogy csak a hatos adott normális választ, ha hülyeséget kérdezel.
Hülye kérdésre hülye válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!