Mennyi darab közlekedési lámpa van összesen a Fővárosban?
Jó a kérdés, nekem tetszik!
Viszont mire megyünk a válasszal, amely a színes optikák számát adná meg?
Sávonként összesen, egy helyen több, mint huszonöt 3 optikás lámpa is lehet, ellenben máshol gyalogátkelőhely fedezéséhez kettő is elég.
Inkább az objektumok száma lenne izgalmas, hány helyen van?
Kiváncsiságból ksizámolnám, hogy mennyivel jelent töblet terhelést a környezetre a miattuk történő forgalom állása ha minden lámpánál csak 2 -3 autó várakozik éppen 30 másodpercen át...
Aztán elviszem ezt az egészet a greenpeace-hez hátha sikerül elérni, hogy kivágassák az összeset mint tájföldön!
Ágyő forgalmi dugók!!
Próbálj meg úgy átmenni teszem azt a Hungári körúton hétköznapi csúcsforgalomban hogy se lámpa de rendőr. Szted hányan engerdnének át?
LOL. Greenpeace meg a másik akiket meghallok a hátamon feláll a szőr.
Környezetvédelmi - Településgazdálkodási technikus vagyok mielött kombinálsz a GP-es fikázással.
Nem kombinálok semmivel a GP csak egy példa volt, de szerintem semmi szükség a lámpákra, a multik is mindenhol körforgalmat építenek inkább!
Nem csak gazdaságosabb de gyorsabb is.
Ha az összes lámpát lecserélnék körforgalomra, és a gyalogosoknak meg építenének egy felüljárót vagy aluljárót, mindenki jobban járna, és még a karbantartás sem vinne el egy rakás lóvét, azt meg még nem is néztem hogy ha meghibásodik egy iylen görcs lámpa, akkor oda kell vezényelni 2 rendőrt és amíg azok oda nem érnek, képes lebénulni egy kerület is akár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!