Sebesség határok betartása végett kb. mindenki leelőz. Ki milyen sebességgel közlekedik akkor?
Egy éves a jogsim, de "még mindig" szabály követő vagyok (az is maradok minden esetre), szóval lakott területen belül tartom az 50, kívül 90 km/H sebességget (persze kivéve ahol magasabb/alacsonyabb seb.határ)
Ahol lehet megyek, élesebb kanyarokban lassan vagyok persze, utána gyorulok vissza stb, próbálok a helyzetnek (időjárás, út minősége,élesebb kanyarok) megfelelően menni.
Nem is ezzel van a bajom, hanem kb. MINDEN autós lehagy olyan helyen, ahol tud, leggyakrabban persze egyenes, belátható úton .
És én érzem magam szarul, szégyenletesnek, mikor ott "döcögök" 90 km/h-val például. Néha már annyian teszik meg, hogy sírni tudnék a szégyentől (fiatal lány vagyok, szóval igen, lehet szidni, hogy a nők és a vezetés). De városban is simán előznek, ha úgy van.
Alig találkozok szabályos autossal a tanuló vezetőkön kívül.
( A másik végletet ne keverjük ide, mikor megy 60-al valaki, az tényleg idegesítő nekem is)
"Ne legyél már id.ióta. Abba senki sem halt bele, hogy 50 helyett 60-al ment"
Ezt mondd el a bácsinak itt két házzal lejjebb, akinek a feleségét tavaly gázolták halálra a zebrán. A szakértő szerint ha csak két méterrel lett volna rövidebb a gázoló fékútja, nem hajt át a nénin, aki valószínűleg magát a gázolást túlélte volna, de az Audi súlyát már nem bírta. 60-nal haladt. Felfüggesztettet kapott, de még az ellen is fellebbezett.
Megadjam a bácsi telefonszámát? Biztos szívesen elbeszélgetne erről veled. Főleg, miután egyértelműen az autóst hozták ki hibásnak, aki hatvannal(!) közelítette meg a zebrát.
Kb. ugyanolyan hülyegyerek, mint te lehetsz. Addig ő sem tudta elképzelni, hogy nem fogja időben észrevenni a gyalogost A KIBSZOTT ZEBRA KÖZEPÉN. Nem, nem a legszélén, nem épp lelépett. A kellős közepén csapta el majd hajtott át rajta.
"De a gyalogos volt a főkolompos"
Nem, de ezt neked úgyis hiába bizonygatnánk. KRESZ 43. p.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!