Gyakran találkoztok "keménykedő" kismotorossal?
Figyelt kérdés
Ma áltam a lámpánál motorral, balra szerettem volna kanyarodni, ezért sávon belül balra húzódva. Jött mögöttem egy 50-es agyontuningolt motorral egy gyerek és amikor elindult a sor (ugye én bal oldalon mentem sávon belül), ez a gyerek jobbról leelőzött, én meg majdnem nekimentem, hiszen 2 sávos útra kanyarodtunk és én amint kikanyarodtam húzódtam volna ki a külsősávba. Ezután sorra előzte a kocsikat, vagyis inkább tolta lefelé a kocsikat az útról. Ti sok ilyennel találkoztok? Hogy kezelitek? Én utánnamentem és elmondtam neki mi a problémám.2019. márc. 17. 21:11
1/4 anonim válasza:
agyontuningolt 50-es motor xDDD
felénk azt fűnyírónak hívják!
2/4 veterán vas válasza:
"utána mentem és elmondtam neki mi a problémám"
Fúúúú Te aztán kemény lehetsz az utakon!
Gondolom azóta ül szegényke kismotoros magába roskadva a járda szélén és sírdogál. :D
3/4 anonim válasza:
Miert torodsz az ilyenekkel es miert mentel utana egyaltalan? :D ha nem vigyazik ugyis elutik vagy karambolozott, te annyira ra figyeltel hogy majdnem egymasnak mentetek, ne legyel feltekeny annak sosincs jo vege. Megteheti, nem hiaba tuningolt extras moci johogy kielvezi
4/4 anonim válasza:
Kimondottan ritkán találkozok ilyennel, bár rohadt zavaró, az biztos. De max dudálok egy rövidet, hogy hallja, hol vagyok hozzá képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!