Ez most komoly? Valakit büntetek már meg itt?
Mióta büntethetnek a közteresek? Azt hittem csak a parkolással foglalkoznak. Nem a rendőrség hatásköre ez???
Az ott egy népszerű vadászterület és lássuk be, abszolút indokolt is. (Felesleges ezzel a manőverrel is bonyolítani az amúgy sem egyszerű csomópont forgalmát minimális időnyereségért.)
A közterület felügyeletekhez utólag utaltak ilyen feladatokat is. Azon lehet vitatkozni, hogy ez bevételi forrás vagy valóban égető problémák megelőzésére jó az elrettentő hatás miatt, de jogszerű.
A közteres maradjon az ebszabály ellenőrzésénél, vagy az egyszerűbb parkolási szabályoknál.
Mióta kameráznak, és igazoltatnak/büntetnek embereket egyszerű közlekedési vétségeknél?!
*3 A fajtád a szerencsétlen, a nyolc elemiből hirtelen "hatalommal" bíró analfabéták.... mint régen a munkásőrök... jó, hogy a kutya sem vesz komolyan titeket :DDD
Öntudattal bíró nagy senkik!
Komolyan azon kell háborogni, hogy nem csak a brutál létszámhiánnyal rendelkező rendőrség ellenőrzi a közlekedési szabályok betartását? Én inkább örülök ennek, mert lássuk be, ráfér egy kis kontroll a hazai közlekedőkre. Márpedig Budapesten én szökőévente látok radarozáson kívül bármilyen érdemi ellenőrzést a rendőrség részéről.
Ahhoz meg aligha kell rendőrszakközepet végezni, hogy megállapítsd, jobbra kanyarodott-e az autós vagy egyenesen ment. Ne vicceljünk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!