Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért nem lehet erőteljesebben...

Cro-minyon kérdése:

Miért nem lehet erőteljesebben rávenni a kamionosokat, hogy ne használják autópályán a belső sávot?

Figyelt kérdés

2019. jan. 10. 15:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%
Hogyan kényszerítenéd rá őket? Hacsak nem ültetsz be mindenki mellé egy rendőrt, aki kikényszeríti, de ez lehetelten és értelmetlen lenne.
2019. jan. 10. 20:50
 12/19 anonim ***** válasza:
#9: Melyik cég, melyik viszonylatában van ez a kötbér? Am block veszteséges szállítás lenne, hacsak nincs valami nagyon elkefélve a megállapodásban
2019. jan. 10. 21:03
 13/19 anonim ***** válasza:
55%
9-es, megnézem én azt a céget, amelyik ilyen munkaerőhiányos időkben egy óra késésért kötbérezi a sofőrjét! Holnap már be sem kell menniük az irodába, mert nincs sofőr...
2019. jan. 10. 22:12
 14/19 anonim ***** válasza:
22:00 és 6:00 között lehet a kétsávos pályán is előzni 7.5 tonna fölötti járművel.
2019. jan. 10. 23:02
 15/19 anonim ***** válasza:
35%
akk ennyi erővel a gyökér autósok se menjenek már a belsőben 100-110 el mert az M1-esen pl lehetetlen haladni pont emiatt... nem a kamionokkal van a gond, azok 1 előzés után visszamennek, hanem a sok 100azó majommal aki végigelőzi a 90-el menő kamionokat GG :D
2019. jan. 12. 21:18
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

azt a hülyeséget meg hanyagoljuk már hogy a kamionosoknak sietnie kell... induljon el előbb fél órával azt kész, ha meg késés van dugó miatt vagy akármi miatt majd szól az irányítónak aki szól a megrendelőnek és átbookolják (ha bookolt egyáltalán).

De tapasztalataim szerint és magamból kiindulva SOHA nem a késés miatt ment az előzés, inkább csak mert unatkoznak, és kell valami izgalom, vagy csak mert nincs ACC az autóban és örökké fékezni kell meg gyorsítani, és fél óra - 1 óra ilyen szarakodás után már megunja az ember :D

2019. jan. 12. 21:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi fuvart csináltál meg életedben kamionnal?

Induljon el hamarabb fél órával...ez szerinted rajta múlik? Nem is a cégen, amelyiknél ott áll már 2 napja a szarakodás miatt...

Igen, siet, mert ha nem teljesíti időben a fuvart, annál később fog hazajutni...sok fél óra két-három hét alatt az a végén egy nap. Ha ez a nap pont szombat, akkor lehet, hogy emiatt nem tud hazamenni a családjához, de mivel kint hétvégézett, újabb fuvart fog kapni, így egy héttel megint később ment haza. Fogalmad sincs, milyen ezt csinálni, mint ahogy az emberek nagy hányadának sincs.

2019. jan. 12. 23:03
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

fingom sincs hány fuvart csináltam meg az 5 évem alatt, de nem 1 et szerintem.

Egyrészt aki a családjával akar lenni az ne kamionozzon, és nem érdekelnek az idióta kifogások hogy pénz meg stb...

Másrészt meg ha tudtam, hogy 5 óra az út a lerakóhoz, akkor beleszámoltam egy órás pihenőt, + 1 órát rászámoltam, és akkor elindultam 2 órával előtte, és 99%-ban mindig időre oda tudtam érni.

Ha meg mondjuk 10 percre voltam, akkor is elindultam fél-1 órával előtte, mert benne volt a pakliban hogy nem találom meg a céget azonnal. Nagy dolog...

Aki 1 hónapig van kint, az hova sietne? Aki meg hetelőzik az meg ne akarjon sietni mert benne van a pakliban, de az is inkább a cégét kellene hogy okolja aki lehetetlen feladatokat ad, mint például magyarból vidd el olaszba a gabonát, utána menj el Koperbe rakj fel gabonát és hozd haza,menj vissza még1x Koperbe szójáért és hozd haza, ja és azért még rakj elő hétfőre pénteken, és ezt mind 5 nap alatt. Na aki ilyeneket bevállal az megérdemli a nyomorát...

2019. jan. 13. 12:45
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Pont az ilyen idióták miatt olyan a szakma megítélése, amilyen...

Aki a családjával akar lenni, az ne kamionozzon és a pénz is csak idióta kifogás és te még szabadlábon vagy, semmi gyámság, semmi korlátozott cselekvőképesség...na ez a baj.

2019. jan. 13. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!