Miért nem lehet erőteljesebben rávenni a kamionosokat, hogy ne használják autópályán a belső sávot?
azt a hülyeséget meg hanyagoljuk már hogy a kamionosoknak sietnie kell... induljon el előbb fél órával azt kész, ha meg késés van dugó miatt vagy akármi miatt majd szól az irányítónak aki szól a megrendelőnek és átbookolják (ha bookolt egyáltalán).
De tapasztalataim szerint és magamból kiindulva SOHA nem a késés miatt ment az előzés, inkább csak mert unatkoznak, és kell valami izgalom, vagy csak mert nincs ACC az autóban és örökké fékezni kell meg gyorsítani, és fél óra - 1 óra ilyen szarakodás után már megunja az ember :D
Mennyi fuvart csináltál meg életedben kamionnal?
Induljon el hamarabb fél órával...ez szerinted rajta múlik? Nem is a cégen, amelyiknél ott áll már 2 napja a szarakodás miatt...
Igen, siet, mert ha nem teljesíti időben a fuvart, annál később fog hazajutni...sok fél óra két-három hét alatt az a végén egy nap. Ha ez a nap pont szombat, akkor lehet, hogy emiatt nem tud hazamenni a családjához, de mivel kint hétvégézett, újabb fuvart fog kapni, így egy héttel megint később ment haza. Fogalmad sincs, milyen ezt csinálni, mint ahogy az emberek nagy hányadának sincs.
fingom sincs hány fuvart csináltam meg az 5 évem alatt, de nem 1 et szerintem.
Egyrészt aki a családjával akar lenni az ne kamionozzon, és nem érdekelnek az idióta kifogások hogy pénz meg stb...
Másrészt meg ha tudtam, hogy 5 óra az út a lerakóhoz, akkor beleszámoltam egy órás pihenőt, + 1 órát rászámoltam, és akkor elindultam 2 órával előtte, és 99%-ban mindig időre oda tudtam érni.
Ha meg mondjuk 10 percre voltam, akkor is elindultam fél-1 órával előtte, mert benne volt a pakliban hogy nem találom meg a céget azonnal. Nagy dolog...
Aki 1 hónapig van kint, az hova sietne? Aki meg hetelőzik az meg ne akarjon sietni mert benne van a pakliban, de az is inkább a cégét kellene hogy okolja aki lehetetlen feladatokat ad, mint például magyarból vidd el olaszba a gabonát, utána menj el Koperbe rakj fel gabonát és hozd haza,menj vissza még1x Koperbe szójáért és hozd haza, ja és azért még rakj elő hétfőre pénteken, és ezt mind 5 nap alatt. Na aki ilyeneket bevállal az megérdemli a nyomorát...
Pont az ilyen idióták miatt olyan a szakma megítélése, amilyen...
Aki a családjával akar lenni, az ne kamionozzon és a pénz is csak idióta kifogás és te még szabadlábon vagy, semmi gyámság, semmi korlátozott cselekvőképesség...na ez a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!