Mennyivel lehet menni?
Van egy ilyen elmebeteg szabály, hogy a "Gyermekek" tábla 30-as korlátozást jelent, de csak akkor, ha van kiegészítő táblája, amin van távolság és nyilak.
Én amúgy még nem nagyon láttam ilyen táblát a valóságban.
Sokszor elmondtam, leírtam már, hogy a KRESZ tudás nem az elméleti vizsgán lesz fontos, ott a 10 hibapont lehetőség rengeteg, ellenben, a forgalmi vizsgán egyetlen szabálysértés miatt buktathatnak, arról nem is szólva, hogy a megszerzett jogosítvány birtokában már az oktató sem tud belenyúlni a kormányzásba, ha hibázik a vezető.
A forgalmi vizsgán semmi extrát nem kérnek, de nincs idő a szabályokon gondolkozni, azokat egyszerűen illik tudni, és azokat betartva közlekedni.
Az is biztos, hogy nem fogjátok bejárni az egész várost, de irányíthatnak olyan helyekre, ahol nem vagy ismerős, ott is tudni kell a szabályokat.
". Csak jó lenne tudni, hogy pontosan milyen táblák is jogosítanak fel erre" - igen, de ezt nem itt fogod megtudni, ha nem tanultad meg... Nem csak táblák, tábla kombinációk, de útburkolati jelek, vagy maga a szabály az, ami korlátozhat, vagy tilthat valamit.
Túlbonyolítani sem kell a forgalmi vizsgára készülést, de olyan nincs, hogy idegesség miatt figyelmen kívül hagysz valamit - azért vizsga, hogy figyelj.
teló hülyéskedik.
Szóval az egyiknek az a vége, hogy tesz lehetővé. a másik a feljogosítanak erre.
Valami nagy gáz van nálad.
A sebességkorlátozás ()
jézusfaasza. én alapvetően jól tudom a KRESZ-t, meg próbálom követni a változásokat, de ez nekem is új volt.
köszi #2!
bagyon ráférne a magyar KRESZ-re egy komoly tisztázás. kevesebb szabállyal, egyértelmű jelzésekkel.
és persze következetes szigorú büntetéssel.
"a városban van kettő 30-as útszakasz (...) egyiknél sincs kitéve 30-as tábla"
Csak a Gyermekek tábla miatt gondoltad, hogy 30-as szakaszok? Vagy oktató mondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!