Van itthon olyan főút, ahol nincs sebesség korlát?
Én csak azt nem értem, hogy miért ennyire szaar már a troll-kérdések színvonala is.
Néha-néha előfordul egy valóban jónak mondható troll-kérdés, aminél látszik, hogy a kérdező fektetett bele egy kis energiát. Na, kedves kérdező, a tied nem ilyen.
Fantáziátlan, unalmas, bármelyik 8 éves jobbat találna ki.
Szerintem megvalósítható.
De olyan autót vegyél, ami 400- al megy, mert a trafipaxok 300- ig még tudnak mérni. 400- nál már nem.
Ha meg feljelent a rendőr mégis, akkor is hülyének fogják nézni a kollégái. Amúgy is, ekkora sebességnéla rendszámtábládat sem lesz ideje leolvasni, így arra sem lesz szükség, h legyenakocsidon.
Nem troll a kérdés, és már rég nem suliba.:)
Végül is azt hiszem megtaláltam a megoldást, lehet motor lesz belőle. Bár a Kawasaki h2 ninja felmegy 400-ig, bőven elég lesz 250-300 között. Dugókerüléssel is lehet időt spórolni, motorral szinte nem is létezik a dugó fogalom. Nem is értem, itthon miért nincs több motoros, 90-es években rengeteg volt itthon, jó csajjal mögötted. Csak már a csajok se elég tökösek hozzá.
"Bár a Kawasaki h2 ninja felmegy 400-ig, bőven elég lesz 250-300 között. "
Magyar autópályán? Remélem, hogy a veséd és egyéb szerveid rendben vannak. Bár... 300-nál nem sok marad belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!