Falun tényleg ilyen lazán veszik a kreszt? 18/f
Először szilveszterezem falun az unokatesómmal és a haverjaival.
Ő 19 éves fiú, több mint egy éve van jogsija.
Mondta hogy egy rendes nap sosem vezetne ittasan, de szilveszter/újév van, náluk ilyenkor a zsaruk is magasról tesznek mindenre.
Kicsivel éjfél után volt a gyerekben vagy 4 feles, egy sör és pezsgő, majd autóval átmentünk a szomszéd faluba pár haverjához, ott is pezsgőztünk aztán jöttünk haza.
Azt mondta ilyenkor errefelé ha a zsaruk fújatnának az emberek 99%-a megfújná. Anyjáéktól kérte el az autót, azok sem mondták neki egy szóval sem hogy ne vigye, csak azt hogy óvatosan és inkább lassan menjen.
Amúgy saját sztori:
Apám is alkoholista volt, rengeteget vezetett piásan, ő is úgy volt vele, hogy "úgyse nézik". Még zéró tolerancia sem létezett.
Megkérdezte az iskolánál, hogy elvigyen-e haza. Nem mentem vele, mert a haverokkal akartam menni ebéd után. Rá egy 10 percre balesetezett. Saját elmondása szerint "kijött elé a fa". A kocsi (régi Moszkvics) motorja gyakorlatilag az anyósülésnél volt, a kormány kettéhajlott apám kezében aki lefejelte a szélvédőt.
Ha beszálltam volna mellé általános iskolás gyerekként akkor lehet most nem lennék itt. És ehhez a szomszéd faluig sem kellett menni, hanem a házunktól 1 km-re lakott területen belül történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!