Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Te mit csinálsz mikor autópály...

Te mit csinálsz mikor autópályán előzől egy tömött kamionsort és jön egy bmw-s majd vadul villogtat és beáll mögéd 2 méterre?

Figyelt kérdés

-Felkapcsolod a hátsó ködlámpát?

-Bekapcsolod az ablakmosást?

-Hirtelen befékezel?

-Lelassítasz?

-Becsicskulsz és felgyorsítasz 160-170-re hogy ne zavard annyira őt?

-Becsicskulsz és bevágsz 2 kamion közé majd hirtelen lefékezel 90-re, ezzel az életedet kockáztatva?

2018. nov. 29. 12:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%
Befejezem az előzést. Ha veszélyesen közel jön, akkor viszont lelassítok, nem akarok balesetet egy barom miatt.
2018. nov. 29. 14:13
 12/26 anonim ***** válasza:
77%

Múltkor ez velem is megtörtént mert valami ökör vitte a sort valami lófasz sebességgel és lehetetlen volt kisorolni a baromja meg villog pedig nem aludni szoktam járni a pályája...

Kimentem előle amint tudtam majd a középső ujjamat szépen felmutattam neki

Egy hülye kis alacsony majom gyerek volt aki így próbálta a farkát hosszabbítani a poschéval.

2018. nov. 29. 14:20
 13/26 mantis religiosa ***** válasza:
64%

Attól mert valaki konfliktuskerülően vezet, ( deffenzív ), még nem lesz csicska.

Amúgy is ez a " becsicskulni " kifejezés...

14/26 anonim ***** válasza:
65%

Nem véletlen van a magyar soföröknek olyan rossz híre, ha ezek a "módszerek" egyáltalán eszükbe jutnak!

Aki TUD vezetni, az egyzsserüen befejezni a meglezdett elözést és nem a mögötte lévö valakivel foglalkozik, de föleg nem veszélyeztet senkit sem a felsorolt módszerekkel.

15/26 anonim ***** válasza:
60%

Befejezem az előzést és visszamegyek a külső sávba. Nem vágódok be két kamion közé, hanem amikor már biztonságosan van hely.

A többi okoskodás (ködlámpa, ablakmosó, fékezés, stb.) számomra nem opció. A befékezés ráadásul nagyon balesetveszélyes is.

2018. nov. 29. 14:36
 16/26 anonim ***** válasza:
84%
Ha én előzök,akkor nem 90-el előzök hogy mindenkit feltartsak.Szépen befejezem az előzést,szabályos tempóban,majd visszatérek a külső sávba.Ha valami állat 170-el akar menni,és villog,a középső ujjam felmutatásával jelzem neki hogy mire bukhat rá.Nem fogok se bevágódni kamionok közé,se gyorshajtást elkövetni,mert egyesek korai halálra vágynak.
2018. nov. 29. 14:42
 17/26 anonim ***** válasza:
14%
Kíváncsi vagyok ha nem írja bele a bmw szót hány komment lenne itt. :D Ez gyk-n már ilyen kommentcsalogató kategória :D
2018. nov. 29. 15:34
 18/26 anonim ***** válasza:
65%

pályán én sem foglalkozok vele...majd megvárja, ameddig befejezem, amihez jogom van. engem maximum a kamionosok előzése zavar...de szerencsére szorgosan szedegetik kifele a rendőrök őket...

ha valaki nem tart követési távolságot, viszont egy idő után kicsit rálépek a fékre, épp annyira, hogy felvillanjon a féklámpa, de még ne lassuljak...ez még szerintem elfogadható, de szerintem ez az ablakmosózás tényleg nagy parasztság...

2018. nov. 29. 15:51
 19/26 anonim ***** válasza:
79%
Fenyre sotetedo a visszapillantom igy nem latom ha villog.
2018. nov. 29. 16:31
 20/26 anonim ***** válasza:
9%
Amikor van rá lehetőség kimegyek, ha paraszt, akkor egy kis ablakmosót kap maximum. De általában én is olyan tempót diktálok, hogy kevesen akarnak megelőzni
2018. nov. 29. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!