Laufenn téli gumi tényleg ennyire rossz?
Üdv.
Téli gumi vásárlás előtt állok és érdeklődtem pár gumisnál és egy komolyabb gumisnál.
A "mezei" gumisok azt mondták a Laufenn teljesen jó, de beszéltem egy városi komolyabb gumissal aki elég jó értékeléssel rendelkezik és ő azt mondta, hogy felejtsem el a Laufenn-t mert nagyon gagyi, 2018-as ADAC-on megbukott, nem ajánlott kategóriában van.
Ő a Taurust ajánlotta ha nem akarok sokat költeni a téli gumira, de azt mondta neki mindegy, ha Laufenn kell akkor holnapra megrendeli szóval ő ezen nem nyerne vagy bukna mert a két gumi kb. ugyan abban az árban van.
Most akkor kinek lehet hinni? :D
Taurus teszteket sajna nem találtam.
Laufennről olvastam pár dolgot, hogy 60-70km/h között nagyon hangos illetve csúszós.
Megnézem majd a DOT számot is természetesen...
Hát azért inkább legyen Made in Spain mint Made in Thailand.
Na meglett a gumicsere 2 óra várakozás után :))))
2018 30.hetében gyártották és valóban Yokohama V905.
Made in Fülöp-szigetek :)
Remélem azért jó lesz, mindenesetre ezen a hazavezető 30-35km-en "próbálgattam" és szépen tapad, de majd nyálkás úton lesz meg az igazi tesztje.
Egyébként azért nem ajánlotta a gumis a Laufennt mert brutálisan kopik, ráadásul nekem hátsókerekes autóm van ami még jobban lekoptatja.
Ő azt mondta régóta gumis már és hallgassak rá, Laufennt ne vegyek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!