Első autónak egy 2005-ös swift?
Figyelt kérdés
Mennyire megbízható, szervizelése mennyire költséges? Mi az amire érdemes odafigyeni?2018. okt. 23. 19:33
1/3 anonim válasza:
Mindenre érdemes oda figyelni, már a vásárlás előtt, és lehetőleg minél kevesebb hibával negáldott autót választani.
A Swiftek megbízható autók, a szerviz költségei nem magasak, de nem igaz, hogy a Suzuki szerviz nélkül is szuperul működik.
Egy jól karban tartott Swift nem hagy cserben, de egy nemtörődöm tulajdonostól vásárolt lehet problémás.
2/3 anonim válasza:
Első autónak megfelel. Megbízható is.
De ne a legolcsóbb legtöbb kilóméterest vedd meg, mert ott sok minden lehet. De ettől függetlenül is van hozzá bőven alkatrész raktáron az országban. Nem úgy mint a Toyotáknál.
3/3 anonim válasza:
Az ABS kockára érdemes figyelni.
Én inkább Colt-ot vettem a régi swiftem után, nem új swiftet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!