A bolzanoi parkolóból ki lehet jutni valahogyan gyalogosan?
Nem. Úgy hallottam, hogy akik építették, azok is ott fekszenek a betonban mind (mint a piramisok építői)...
Bocs a töketlen humorért, de erre én is kíváncsi vagyok, megyek és ráguglizok, mitől különleges ennyire ez a parkoló. :-)
Hát, rágugliztam, kell, hogy legyen kijárat, ugyanis a Bolzano-ba látogatókat kifejezetten kérik, hogy a két nagy parkolót használják a város szélén, a zsúfoltság elkerülése végett.
Vagyis ebből logikusan következik, hogy KELL hogy legyen gyalogos kijutási lehetőség lehetőség a parkolóból, különben a PARKOLÓ, mint fogalom, értelmetlenné válna ebben az esetben.
Igen arra. Parking Firmian a fizukapunál. Annyi itt a kisautó mint a nyű és ember egyben sincs. Én meg már kétszer körbejártam a parkolót de sehol sem találok egérutat. Minden kijáraton gyalogolni tilos tábla, át kéne vágni a sztrádán, meg ilyenek. De mégis akkor hová tűnnek az autósok? Valahogy csak kijutnak.
Erről a helyről van szó:
Megtaláltam! A sok kijárat közt van egy amelyikben van sétálójárda az aluljárón át. Megosztom mert elég nehéz meglelni és hátha egyszer még más is jár így, hogy nem találja.
7.
Ez jól ismert parkoló a kamionosok körében. A kérdező jobb lett volna, ha kérdésben hangsúlyozta volna, hogy ez kamionos kérdés, mert egy úrvezető, aki nem ismeri, az honnan tudhatná?
Ez a Firmian parkoló, a Bolzano sud csomópontnál, aki a Brenneren keresztül jár rendszeresen, mindenki ismeri. Abban én sem voltam biztos, hogyan lehet szabályosan gyalog elhagyni, mert egy csomópont közepén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!