Miért néznek rám mint az antikrisztusra mert egész évben téligumival megyek?
Elmagyarázom saját példán keresztül remélem felfogod:
Újévkor összetörtem rokonom kocsiját, és nem azért, mert én nem tudok vezetni. Mivel ő ivott, így be kellett ülnöm a kocsija volánja mögé azért, hogy hazavigyem; kanyargós hegyi útról volt, úgyhogy alapból nem mentem gyorsan (60-70 körül) érthetően más kocsijával (a sajátommal egyébként sokkal bátrabban megyek rossz útviszonyok mellett is). Fagypont körüli hőmérséklet, csúszós út és a téli gumi pont akkor hagyott cserben, amikor a legnagyobb szükség lett volna rá, ugyanis a baromja egész évben téli gumival jár a mai napig... a saját tudásomnak köszönhetően megúsztuk annyival, hogy megfogtam a kocsit amennyire lehetett és egy bal hátsó defekt illetve egy keréktörés lett az eredménye. A másik fontos tényező a szerencse volt, hiszen ha jött volna valami szembe az úgy szét üt, hogy pislogni sem lett volna idő. Ami a legrosszabb az egészben, hogy úgy ültem bele a kocsijába, hogy mindenről tudtam, szóval nagyobb baj esetén teljesen jogosan börtönbe megyek. Ettől az egésztől eltekintve majd télen érted meg, miért nem kellett volna egész évben téli gumival járni, lágy keverék, puhább, kopik, a forró aszfalt keményíti stb stb
"Csak azok a baleseti statisztikák"
MObilozás miatt van ennyi baleset. 25 éve vezetek és még veszélyes helyzetem sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!