Közúti veszélyeztetés ellen indult ellenem eljárás mi lehet ennek a következménye?
Figyelt kérdés
azzal az indokkal, hogy én a másik autósra ráhúztam a kormányt előzésközbe szóval hamarabb tértem volna be a sávba. De ez nem így volt hanem hogy előztem ki utána tértem volna vissza a sávba de nem akart beengedni dudáltam fényjelzést is adtam mikor láttam hogy beférek
akkor tértem vissza a sávba és éreztem egy lökést nem álltunk meg mindketten ott hagytuk a helyszínt de hazaérve az autós kihívta a rendőrséget így ő lett a sértett. mi lehet ennek a következménye? csak egy rövid féknyom van ellenem (börtön, eltiltás, vagy pénzbírság) vagy a szakértő kitudja-e vizsgálni hogy nem én voltam ebben a bűnös?
2018. szept. 1. 14:02
21/28 Jehd válasza:
Kösszönöm a válaszokat , ügyvédem szerint ha hamarabb tértembe 1 év eltiltás meg pénz birság ezt kicsit sokalom
22/28 Alex Fly válasza:
@21: Akkor ezt megúsztad...
23/28 anonim válasza:
Te mentél be az ő sávjába és te mentél neki, utólag felesleges elkezdeni szépíteni. Azt meg szintén nem lehet szépíteni, hogy elmentél vagy nem. Elmentél és kész
24/28 Jehd válasza:
Nem szépitek az igazságot mondom ő is el hagyta a helyszint úgy hogy nincs miről besszélni annyival van előrébb ki hivta a rendőrt ... kösszönöm a válaszod láttom te is bironak készültél !
25/28 anonim válasza:
Nem bírónak készültem, csak rávilágítok az ellentmondásokra. Először azt mondtad, te besorolás közben mentél neki, majd elhajtottál, és otthon értek el a rendőrök.
26/28 Jehd válasza:
Ha én szándékosan neki megyek nem súrlódás van ! Amikor ki előztem soroltam vissza akkor éresztem egy lökést mintha rám-húzta volna a kormányt ezzel azt akarom ki fejteni hogy fel gyorsithatott ő akadályozta a vissza térésem igen a házam hozz jöttek a rendőrök neki is és útánna lett helyszinelés , 1 hét múlva hivtak be ki hallgatásra
27/28 bp1985 válasza:
Röviden tömören. Okozták egy balesetet, elhagytad a helyszínt. Tökmindegy, hogy ő nem állt meg ,akkor is te vagy a hibás. Majd csak megtanulsz vezetni egyszer.
28/28 Jehd válasza:
Szeretnél úgy vezetni de amúgy a válaszod 0 ér kösszi ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!