Az igaz, hogy papucsban vezetésért büntetés jár?
Figyelt kérdés
Egy haverom le akar beszélni róla, hogy papucsban vezessek, mert szerinte ezért akár el is vehetik a jogsimat. Ez tényleg igaz? Mire számíthatok, ha elkapnak így rutin ellenőrzésen? Azért vezetnék papucsban, mert a lábamon van egy kötés (kisebb baleset) és nem tudom ráhúzni a cipőt.2018. aug. 11. 17:32
11/16 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy papucsban lehet-e vezetni, de abban biztos vagyok benne, hogy szandál+zokni kombóban vezetésért ha megállít a rendőr, akkor közízlés megsértéséért súlyos bírság jár, még a rendszámtábládat is leszerelik.
12/16 anonim válasza:
Saját és mások érdekében ne papucsba vezess.
Ha egyszer lecsúszik mikor fontos lenne hogy ezred másodperc alatt fékezz , akkor majd máshogy látod.
13/16 anonim válasza:
Allitolag az osztrak nagyon harap erte. Ezert en a hataron pl leveszem a papucsot es kozepre rakom es ugy natur vezetek. Mellesleg szerintem is eloiras a zart cipo.
14/16 anonim válasza:
Enis papucsban szoktam vezetni, nem hallottam a buntetesrol
15/16 anonim válasza:
Na én vezettem papucsban még azon a nyáron hogy megkaptam a jogosítványt...mindaddig míg egy nagyot kellett fékezni, aztán a szétizzadt lábam a papucsban el nem kezdett csúszkálni, éppen volt egy olyan pont ahol letudtam rendesen nyomni a féket. Ledobtam a papucsot, aztán mezítláb vezettem tovább...
16/16 anonim válasza:
A papucs alkalmatlan vezetésre. Érthetetlen, hogy miért tűrik meg, miközben a telefont még kinyomni sem lehet kézzel, merthogy az is szabálytalan. Na mégis melyik a veszélyesebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!