Ha 130-cal nyomon autópályán (itthon) és vki mögöttem szó szerint le akar tolni, tehát gyorsabb nálam, akkor a kresz szerint le kell húzodnom jobbra?
Jobbra tarts!
Ez a kresz alapja, ha ezt értelmezed és betartod akkor máris nem teszed fel a kérdést amit kiírtál ide.
nézz után mi az hogy jobbra tarts ha nem tudod mit jelent
a 13 as féléket ki kéne tiltani a közutakról, ők azok okozzák a baleseteket
ha egy 13 as féle ember össze fút egy ámokfutó barommal akkor garantált a baleset.
és akkor mégeygszer....
a KRESZ szerint aki autópályán beáll a belső sávba 130K/h val az súlyosan megsérti a KRESZ-t és veszélyezteti a közlekedés résztvevőit.
sok ilyen korlátolt agyú, magát önkéntes rendörnek képzelő ember miatt haltak már meg emberek.
Ha mindenki betartja aKRESZT-t akkor nem történhet baleset, és ha valaki 140 el akar menni nem a 13 as féle barmok dolga őket rendre utasítani azzal hogy beállnak eléjük.
Jobbra tarts van facfejkém.
Tőled el kellene venni a jogosítványt, de anyósülésre se ülhess! Szégyelljed magad!
Írtam, hogy előzés közben nem kell elengedni a gyorshajtót. De ez nem ugyanaz, mint a büntetgetés. Nagyon nem.
Ha én biztonságosan és szabályosan előzésbe kezdek, s a másik beér, akkor majd lassít és vár. Ha türelmetlen az ő dolga. Nem kell foglalkoznom vele.
De ha befejeztem az előzést, akkor szépen szabályosan kihúzódok.
De semmi fékezgetés, ablakmosás, meg hasonlók.
Ha ez neked nem megy, akkor naplót vezess, ne járművet!
Mellesleg, ha ilyen állat utolér, akkor jobb lenne magam előtt tudni, mert akkor már tényleg nincs dolgom vele.
Ezért ha van remény arra, hogy biztonságosan el tudom engedni, s nem ragadok a külső sávban, akkor inkább engedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!