Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit tennél ebben az esetben...

Mit tennél ebben az esetben egy kocsikarcolóval?

Figyelt kérdés
A minap életemben először Székesfehérváron jártam munka ügyben és miután végeztem a dolgommal ettem volna egyet a mekiben. Szakadt az eső és tele volt a meki parkoló. Volt egy autó ami úgy parkolt be hogy két helyet foglalt. Megállt mellette egy fickó, nézegette majd elővette a kulcscsomót és végighúzta az egész autó oldalát. Én mindezt végignéztem mert félreálltam telefonálni egyet. Ti mit tettetek volna?
2018. júl. 29. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy rendőrt hivtam volna. Nem a bunkón parkolót védem!

Csak utálom a gyávaságot, menjen oda a tulajhoz és olvasson be neki, ha mer, de karcolni gyávaság. És semmi joga nincs hozzá.

2018. júl. 29. 19:45
 2/9 Alex Fly ***** válasza:
19%
A kjérdés, hogy miért nekem vagy bárki másnak kell tennie bármit is? Miért nem tudja a közterületfelügyelet ellátni a feladatát, hogy ilyen esetek ne fordulhassanak elő? Ha dolgoznának, nem lennének ilyen gyökér módon parkolók...
2018. júl. 29. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Rendszám alapján feljelentettem volna. De lehet még ott helyben elkaptam volna.
2018. júl. 29. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lefotózom őt és a kocsiját is úgy, hogy látszódjon a rendszám, aztán teszek egy cetlit a megrongált kocsi szélvédőjére az egyik emailcímemmel, hogy láttam az elkövetőt, vannak fotóim róla, és hajlandó vagyok tanúskodni is. Én is utálom, ha valaki hülyén parkol, de egyrészt lehetett elfogadható oka, másrészt nem indokolja, hogy szándékosan akár több százezres kárt okozzanak neki.
2018. júl. 29. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
16%
Raknék egy cetlit a megkarcolt kocsi szélvédőjére: Tisztelt tulaj.Láttam hogy ki karcolta meg a kocsiját,láttam a rendszámát is!Csak én pont annyira leszarom a maga nyomorát, ahogy maga a többi parkolni akaró autósét .További szép napot és jó parkolást :D
2018. júl. 29. 21:15
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

5.

Baromi leleményes és eredeti vagy.

2018. júl. 29. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:
43%
Gyönyörű! Egy tahó sofőr, aki nem tud leparkolni, egy ideges sofőr, aki végigkarcolja a másik autóját és egy kívülálló nézelődő, aki szemtanúként semmit nem tett. Egyik sem jobb a másiknál szvsz. Így, hogy a szemtanú csöndben odébbállt, valószínűleg a karcoló sem fogja megkapni a méltó büntetését és a tahón parkoló sem, ezért aztán ugyanúgy folytatni fogják. Lehet, hogy legközelebb a kérdező autóját fogja végighúzni a kulcsával. Akkor sem fog semmit tenni?
2018. júl. 30. 12:23
 8/9 A kérdező kommentje:

"legközelebb a kérdező autóját fogja végighúzni a kulcsával"

Én mindig normálisan parkolok.

2018. júl. 30. 12:25
 9/9 anonim ***** válasza:
54%

"Így, hogy a szemtanú csöndben odébbállt, valószínűleg a karcoló sem fogja megkapni a méltó büntetését és a tahón parkoló sem, ezért aztán ugyanúgy folytatni fogják. "

Rossz következtetés,nagyon rossz. A karcoló 'igazságosztó' odébbáll ,a szemtanú félrenéz és hazamegy,de a tahón parkoló megkapta a büntetését,fényeztetheti le soksok ezerért a kocsiját, vagy nézheti a karcot mint örök emlékeztetőt ,hogy: így jár az aki tahón parkol.És igen, nagy eséllyel kétszer is meggondolja legközelebb,hogy is áll meg. Nyertünk egy megnevelt embert ,mert bizonyos kor után már csak ebből értenek a tahók a saját konkrét kárukból.A szép szó ezeken nem segít.

2. verzió .Ha a szemtanú odamegy a tahóhoz és lediktálja a rendszámot stb ,akkor mi lesz ? Elkönyveli a tahó parkoló hogy még neki tettek szívességet ezzel megerősítik benne a tudatot hogy vele semmi baj nincs,és szépen feljelentést tesz. Ahol majd a teljesen kívülálló szemtanú fog szépen felülni a végtelen szopórollerra, mikor majd behívják munkaidőben 3-4 x a rendőrségre ,meg szembesítik a karcolóval,aki lehet nem egy békés szerény ember, és mikor kimennek az utcára lehet meg is fenyegeti, vagy leveri mint vak a poharat.Tényleg megéri bevállalni egy idegen tahóért. Közben a tahóautós meg röhög a világba bele, és továbbra is tahón parkol mert akadt egy olyan birka aki tartja a hátát neki és végigjárja a kanosszát a yardon,aminek a végén lehet valami kártérítést is kap majd (ha kap,mert addig a karcoló elintézi hogy semmit ne lehessen behajtani majd tőle). Na ennyit erről,üdv a való világban,ami nem egy marvel képregény szuperhősökkel.

2018. júl. 30. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!