Volt már olyan hogy átmentetek a piroson?
Volt. Többször is.
Igen, kaptam büntetést egyszer, a rendőr kiszedett a sorból, és megmutatta a kamerafelvételt, kérdezte elismerem-e. 50ezer forintomba fájt.
AZóta nem megyek át a piroson...
A bringások maradjanak a bicikli úton!
Remélem élvezitek, hogy megküldöm a vasat kétkilóötvennel kicentizve! Csak óvatosan nehogy eltaláljatok esni ez miatt a mátrába!
Kedves bringás! Hidd el, több bringás megy át a piroson, mint autós... (tesómat büntették is meg érte!)
Illetve ha rendszámmal együtt teszed fel, akkor nehogy téged jelentsenek fel, mert megtehetik! Aztán nem leszel ilyen vidám, amikor a fagyi visszanyal...
Kedves bringás, hogy vetted fel? Épp oldalra néztél, amikor a piros jelzésen tekertél át a zebrán?
Röhejes hogy pont ti pofáztok szabálykövetésről. Egy darab kerékpárost nem láttam még, aki tisztelte volna a piros lámpát. Előrefurakodnak, átmennek a piroson, aztán behúzódnak a sáv közepére, vagy még beljebb, hogy meg se lehessen előzni őket. A fecera meg nagy pofával teszik ki a képet, hogy mennyi a másfél méter, amennyit mellettük tartani kellene. Nem barátom. Egy szabálytalanságon kapott bringás számomra attól kezdve láthatatlan. Nincs oldaltávolság, és a következő lámpánál nem engedem előre... persze fröcsög, ugat mindegyik, mert ennyi ezse van...
Bringával rendszeresen átmegyek a piroson, ha keresztirányú forgalomnak ill baleseti kockázatnak szemernyi nyoma sincs. Soha nem volt belőle gond.
Motorral és kocsival is volt már, hogy becsúszott egy-egy vérnarancs (figyelmetlenségből), de azokból se lett gond, még kamera alatt sem.
Kamerát illetően pedig egyszer én is benéztem a bekamerázott, Bp-i, Ugocsa utcai kereszteződést, ami elvileg 50eFt-os manőver, de abból sem lett semmi. Gondolom a főpolginak köszönhetem, mert nem sokkal a Tarlósné eset és Tarlós kifakadás után történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!