Aki utálja az embereket, az a vezetési stílusában is megmutatkozik?
szerintem a kettő nem függ össze: nekem sem a szívem csücske az emberiség, viszont amikor vezetek sokszor segítek másokon... múltkor megálltan én egyedül egy motorosnak segíteni aki felbukott egy kanyarban, adtam egy autósnak háromszöget, amíg az autómentő megérkezett, lemondok az elsőbbségről ha épp úgy adódik.
az pedig, hogy ha valaki megelőz mindenkit szintén nem függ össze az utálattal, csak nem akarja a másik hülyeségét figyelni.
Sok autós utálja a bringásokat, de nem azért, mert utálják az embereket. Azért büntetik meg az autósok a bringásokat dudálással, leszorítással, előzéssel majd hirtelen fékezéssel, stb, mert a bringások a kanyarodási szabályokkal nincsenek tisztában, a legváratlanabb pillanatban karjelzés nélkül kanyarodnak, jobbról előznek mozgó járművet, ha valaki szól nekik emiatt, anyáznak, középső ujjukat mutogatják, rácsapnak az autó oldalára, vagy behajtják/leverik a tükröt.
Normális bringások is vannak, érdekes módon velük nincs problémájuk az autósoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!