A rakparton miért pofátlankodik a legtöbb autós, ha valaki egyet elenged?
Főként a budain tapasztalom, hogyha a felső rakpartra fel vagy le akar menni valaki egy olyan kereszteződésnél ahol nincs lámpa.Itt egyet elenged az ember, és rögtön három indul meg mintha csak zöld lámpája lenne.
Legutóbb a Margit hídnál történt, nem működött a lámpa, 4-5 autó állt a kanyarodóban akik fel akartak menni.
Egyet elengedtem, majd lassan elindultam.A mögötte lévő is átslisszolt még előttem, ami még bele is fért, de a harmadik is úgy jött mintha ott se lennék.
Pedig már elfoglaltam a sávját, így megpróbált még átmenni a lefelé érkezők sávjába, de onnét is jöttek, úgyhogy beszorult, és senki se merre.A mögötte lévő is előrébb gurult, szóval nagy nehezen tudott csak visszatolatni.
Ha meg nem indulok el, akkor a végtelenségig állhatok ott, annak ellenére,hogy elsőbbségem van.
Ez nem először van, és másoknál is láttam,hogy egyet engedne el, és jön vagy 2-3 minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!