Forgalmi vizsgán vad idegen autót hozott az oktató, benzines után ráadásul dízeleset. Ez szabályos? El lehetetlenítette a vizsgát, persze nem sikerült, mert ez miatt még jobban vizsga drukkos lettem. Szerintetek? Én feljelentést tervezek
Azért jó tudni, hogy a válaszolók nagy része bármilyen autóba bepattanva, ugyanolyan üzembiztosan tud vezetni, mintha több hónapja azzal járna. Én röpke 15 éves tapasztalatommal erre nem vagyok képes, biztos nálam van a hiba.
Feljelentést nem tudsz tenni, mert nem történt bűncselekmény sem szabálysértés. Az iskolánál panaszkodhatsz és kérhetsz kártérítést (vizsga árát), lehet méltányosságból elfogadják.
Nagy valószínűséggel az a szerencsétlen eset történt a kérdezővel, hogy elromlott az oktató autója.
Kitűzött vizsgát egyetlen indokkal lehet halasztani, ha arról orvosi (kórházi) igazolást mutatnak be.
Kányszerhelyzetbe került az oktató, amit a kérdező számára nem szerencsésen próbált megoldani a kölcsön autóval, az viszont minimum elvárható lett volna, hogy a tanulónak is elmondja, mi történt, vizsga előtt adjon lehetőséget egy kis gyakorlásra, sőt igazán akkor korrekt, ha bukás esetén némi kompenzációt is ad.
Nem történt szabálytalanság, a vizsgát sem lehet műszaki hiba miatt halasztani, de kétségtelenül hátrány egy ismeretlen autóval vizsgázni
Ha 15 év tapasztalattal ez problémát jelent, az a bőven ciki kategória, de egy kezdőnél még normális
# 13/17
hát nem is nálunk van a probléma ha 15 év után egy másik autó remegést okoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!