Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Forgalmi vizsgán vad idegen...

Forgalmi vizsgán vad idegen autót hozott az oktató, benzines után ráadásul dízeleset. Ez szabályos? El lehetetlenítette a vizsgát, persze nem sikerült, mert ez miatt még jobban vizsga drukkos lettem. Szerintetek? Én feljelentést tervezek

Figyelt kérdés
2018. máj. 29. 15:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Autósiskolánál lehet panaszt tenni,nem szabálytalan,de azért nem is túl korrekt.
2018. máj. 30. 00:59
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
persze hogy jelents fel! ekkora szörnyűséget! még hogy dízelest kell vezetned? micsoda szörnyűség! sőt, zárasd be az iskolát is! ne vacakolj!
2018. máj. 30. 08:30
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

Azért jó tudni, hogy a válaszolók nagy része bármilyen autóba bepattanva, ugyanolyan üzembiztosan tud vezetni, mintha több hónapja azzal járna. Én röpke 15 éves tapasztalatommal erre nem vagyok képes, biztos nálam van a hiba.

Feljelentést nem tudsz tenni, mert nem történt bűncselekmény sem szabálysértés. Az iskolánál panaszkodhatsz és kérhetsz kártérítést (vizsga árát), lehet méltányosságból elfogadják.

2018. máj. 30. 10:28
 14/18 anonim ***** válasza:
biztos hogy nem fogadják el..
2018. máj. 30. 10:33
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagy valószínűséggel az a szerencsétlen eset történt a kérdezővel, hogy elromlott az oktató autója.

Kitűzött vizsgát egyetlen indokkal lehet halasztani, ha arról orvosi (kórházi) igazolást mutatnak be.

Kányszerhelyzetbe került az oktató, amit a kérdező számára nem szerencsésen próbált megoldani a kölcsön autóval, az viszont minimum elvárható lett volna, hogy a tanulónak is elmondja, mi történt, vizsga előtt adjon lehetőséget egy kis gyakorlásra, sőt igazán akkor korrekt, ha bukás esetén némi kompenzációt is ad.

Nem történt szabálytalanság, a vizsgát sem lehet műszaki hiba miatt halasztani, de kétségtelenül hátrány egy ismeretlen autóval vizsgázni

2018. máj. 30. 11:21
 16/18 Beviz Elek ***** válasza:
88%

Ha 15 év tapasztalattal ez problémát jelent, az a bőven ciki kategória, de egy kezdőnél még normális

2018. máj. 30. 12:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az iskola a vizsga árát visszaadhatná,az egy korrekt magatartás lenne.Illetve az oktató is mondhatta volna,hogy vizsga reggel fél órában mentek egy kört az autóval,parkoltok egyet.Sokkal egyenesebb és korrektebb lett volna,de sajnos az oktatót,autóiskolák nem erről híresek..
2018. máj. 30. 13:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

# 13/17  

hát nem is nálunk van a probléma ha 15 év után egy másik autó remegést okoz

2018. máj. 31. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!