Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek a városi közlekedé...

Szerintetek a városi közlekedés mennyire lenne biztonságos ha a kerékpárosoknak is vizsgázni kéne?

Figyelt kérdés
,valamint nem tudom hogy más városba is van-e ilyen, de nálunk valami b. rom kitalálta hogy egyirányú utcába bemehet szemből a biciklis ami szerintem veszélyes főleg ha valami hülye nyugger teszi ezt, valamint miért előzhetnek a biciklisek néha b. rom modjára jobbról? Ha teljes értékű járműnek számít akkor igenis tegyenek vizsgát és legyen kerékpára is minimum egy forgalmi engedélyszerű papír.Szerintem ez így lenne fair.
2018. máj. 20. 14:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Én már annak örülnék ha kerékpáros nem mehetne útra csak kerékpárúton tekerhet és ha nincs kerékpárút akkor taxi vagy busz."

Kerékpárosként támogatom az ötleted.

A kivitelezés módja: te, a saját pénzedből (tehát még véletlenül sem a három műszakban robotoló családapák adóforintját fogjuk valami holdkóros, közlekedésbe nem való idióta agybeteg ötletére fordítani) MINDEN magyarországi, autós közlekedésre alkalmas út mellé felhúzol egy MEGFELELŐ MINŐSÉGŰ kerékpárutat, ahol a kerékpárosoknak kötelező lesz haladniok.

Ha ez megvan, nemcsak te, de a kerékpáros társadalom is boldog lesz.

Áll az alku?

2018. jún. 3. 13:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Mivel a városi közlekedés biztonságát minden, a forgalomban résztvevő jármű vezetője teszi olyanná, amilyen, felesleges kimondottan a kerékpárosokra vetíteni a kérdést, kvázi a nyakukba tolva minden felelősséget
2018. jún. 26. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!