B kategórás eltiltást kaptam. A c+ce megmaradt. Bírósági itéletet, meg kaptam. Hogy kapom vissza a jogositványt?
az ítéletben benne van, hogy b kategóriára újra kell járnod, de csak az eltiltás időtartamának lejárta után.
Amúgy az a legjobb, ha beballagsz a bíróságra, és a titkártól illően megtudakolod. Ő pontosan elmondja, mit, és mikor.
Hogy van ez?
Ha csak C kategóriára vizsgázom akkor vezethetek B-t is?
És ha eltiltanak akkor a B-t le kell vetetni?
Nekem is van ötletem: fess lánctalpat a kocsi oldalára szerelj csövet a motorháztetőre s a rendőrnek mond azt, hogy tank.
Vagy fesd pirosra és a tetejére szerelj két csövet s mond azt hogy troli.
Hú ezek a válaszok. Még újra járni a b t :)))
Nekem is ez van elmondom. Utánképzésre kell jelentkezned a helyi nkh vagy hogy hívják most hivatalban. Ott 4 kategória közűl valamelyikbe besorolnak feltárás után. Feltárás egy szigorított kressz vizsga 45mp van egy kérdésre. Vezetni is kell személyautóval de nincs oktató csak vizsgabiztos....ami biztos 2 napos csoportos foglalkozásra kell járnod. Ha megbuksz elméleten akkor kell oktatáson részt venni és ujravizsgázni, ha gyakorlaton akkor csak azt. Aki személyautót tehernek vizsgáztatott c miatt hát nagyot fog nézni. Mivel a c az 3501kg megengedett legnagyobb össztömegtől felfelére vonatkozik. Na szóval 6hónap eltíltás fölött kell ez az utánképzés. Jó hír a pontjaidat is törlik részben vagy egészben. Mikor megvagy a csoport foglalkozással kapsz egy igazolást és letelt az eltiltás is akkor mehetsz a kormányablakba vagy okmányirodába és leadva az igazolást visszakapod a jogsid pár héten bélül. privátba leírod miért vették el? bár tippelem ittas vezetésért. 2od fokig mentél??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!