Itt miert van elsobbsege a biciklisnek ha nem mukodik a lampa?
Ezt a reszt nem ertettem a dologbol, lampaval valszeg a kanyarodo kocsinak teli zoldje van, oke. De ha nincs lampa akkor ha a kocsi kanyarodik akkor nem ertem miert van a biconak elsobbsege.
Elég érthetően el is magyarázza az illető...
Nem egyszerű az a kereszteződés, amit még okoskodva meg is bonyolít az "egyirányú kerékpárút", ami ugye a KRESZ-ben ismeretlen
3-as, és mégis mi olyan bonyolult egy egyirányú kerékpárútban elsőbbségadási szempontból, a jelen esetben? Itt ugyanis akár tudsz róla, hogy egyirányú, akár nem, tekergetheted a nyakadat, mert gyalogos ugyanúgy jöhet a bringás számára elvileg tiltott irányból.
Az pedig nonszensz, hogy nincs a KRESZ-ben egyirányú kerékpárút, mivel sok helyen alkalmazott megoldás és igazából nem is nagyon tudom az úttest és a kerékpárút közötti átmeneteket elkèpzelni minimum pàr méteres egyirányúsításról nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!