Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az ilyen autós mit gondol...

Az ilyen autós mit gondol magáról?

Figyelt kérdés

Tegnap egy 3 sávos úton mentem, 70-es legnagyobb megengedett sebességgel.

Közepes forgalom volt, a szélső sávból egy mezei Ford Focus indexelt,hogy bejönne elém.

Rövid gondolkodás után így is tett, nekem viszont fékeznem kellett, ha nem is satuzni, nem is olyan nagyon intenzíven, de azért nyomni kellett a féket...

Ezek általában egy nagyon kicsit megemelik a vérnyomásom úgy hirtelenjében, de ezúttal teljes lelki békém volt, nem izgatott.

Sokkal inkább az bosszantott,hogy 50-60-al ment utána, és nem igen voltak előtte.

A külső sáv tűnt járhatóbbnak, így oda soroltam át, és mentem újra 70-el.

Úgy 1-2 kilométerrel arrébb esett le,hogy ez a sáv kanyarodósáv lesz.

Nem estem kétségbe, gázadással, szépen kényelmesen visszasoroltam a a kanyarodó sáv végén,a másik sávba, a Ford Focus elé.

Erre ő vadul a seggembe jött, húzta a refit kétszer is.

Na ettől lett azonnal 200-as vérnyomásom, legszívesebben kiugrottam volna a kocsiból,hogy mi a f***om van, de a következő lámpáig ő eltűnt, pedig úgy átszóltam volna megkérdezni,hogy mi volt a baj?!

Eleve nem mondanám,hogy bevágtam elé.Ha így is lett volna, akkor a kérdés,hogy neki lehet?Mert én nem villogtam rá, meg nem toltam mikor ugyan ezt megtette velem.

Meg ha nem is tűnt fel neki,hogy már találkoztunk...ha elkövetek valamit, és rá 2 percre megkapom én is ugyan azt, akkor legalább elgondolkozom,hogy hát igen, én is előbb ezt csináltam, nem pedig hőbörgök.

Tudom apróság, és nem az életem legnagyobb problémája, de amíg neked van felesleges időt ezt elolvasni, és válaszolni is rá, addig nekem is lehet időm kiírni :)

A normális válaszokat, akik segítenének megérteni azoknak megköszönném.

2018. máj. 5. 11:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez egy semmi. Mindennapi, felejthető semmi. Lehetne elemezgetni ezt a semmit, tanácsokat adni. Adj gázt és hagyd ott, ne engedd be vagy mit tudom én. Neked ez probléma?

Ilyet kérdést kiírni...

2018. máj. 6. 06:22
 12/14 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, attól hogy ott van a 70-es tábla, nem lesz kötelező azzal a tempóval haladni. Megengedett legnagyobb sebesség, ennyit jelent. Nem kötelez semmire.

Ezernyi okból mehet valaki ennèl lassabban, ezrk között vannak méltányolható okok és olyanok is, amelyek miatt el sem kellene indulnia inkább. Csak pár példa vegyesen:

- tájékozódni próbál

- friss a jogsija

- beteg

- félti a futóművet a szår úton

- tudja, hol jàrnak a vadak (városon kívül)

- tudja, hol járnak a drogosok (városban)

- olvasta, hogy razzia lesz aznap és fosik tőle

- rossz műszaki állapotú a kocsija

- tükörradiállal megy

- tőrékeny árut szállít

- kisgyereket szállít

- kutyát visz

- veszekedik az asszonnyal

- fél a sebességtől

- tudja hogy rosszak a reflexei

- térdműtétből épül fel

Stb.

Fogod magad aztán a másik sávban megelőzöd. Ennyi. És nem görcsölsz.

2018. máj. 6. 11:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Sok ilyen idióta van, hogy ők nyugodtan bevágnak eléd, de ha más vág be eléjük akkor dudálnak meg refiznek.

Kezdő vezető lehetsz, én mindennap találkozok ilyen hülyékkel, nem foglalkozok velük.

2018. máj. 6. 12:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezek ilyen fogalmatlan hülyék,reflexből kerülöm ki és hagyom magam mögött őket.

Eleve azt utálom ha valaki sávot akar váltani és semmit nem tesz érte,csak gurulgat a maga csigabiga tempójában bágyadtan indexelget jó esetben, de leginkább azt sem, és várja mástól a megoldást hogy beférjen,várja hogy más majd lefékez miatta. Eszébe sem jutna visszaváltani nyomni a gázt aktívan gyorsítani és más zavarása -segítsége fékezésre kényszerítése nélkül dinamikusan becsatlakozni a másik sávba! Mert fogalmatlan hülye.

Aztán ha más betartja a jobbratartást,és szépen halad a külsőben , akkor csodálkozik ,hogy folyamatosan jobbról balról húznak el mellette a kocsik,miközben ő tartja a megengedett maximum -20 km/ó tempót ...szerinte mindenki bolond csak ő az okos és szánalmasan villódzik. Ezek a pont le kell szarni és ott kell hagyni kategóriás vezetők.

2018. máj. 6. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!