Mi lesz az ember lábfejével, ha átmegy rajta egy auto?
Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 16:52
11/16 anonim válasza:
egyszer már szép lassan áthuppant rajtam egy kerék, rémisztő volt de semmit nem éreztem
12/16 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyén hangzik, de a gumi az valamennyire felveszi a lábad alakját, miközben átmegy rajta, ráadásul a talpad is eloszlatja a rá nehezedő súlyt, ezért semmi bajod nem lesz. Törés maximum akkor keletkezne, ha összehúzod a lábujjaidat, de ekkor is csak a rá nehezedő súly miatt törne el (mivel a súly ebben az esetben a lábujjaidnál összpontosulna, nem pedig a teljes talpfelületeden), nem azért mert kilapítaná a csontokat.
13/16 anonim válasza:
Az enyémen villamos ment át.
Elég rossz érzés volt.
14/16 anonim válasza:
Kilapítja és rohadtul fáj én nem próbálnám ki a helyedbe.
.
15/16 anonim válasza:
Én kipróbáltam egy 1000 kilóssal hát nagyon rossz volt. Fűben, sportcipoben és kb 5 km/h-val és bborzallmassan ffffájtt. Kajakra hahaha. Vicces . Nem is ogaz amugy sz
O
...aha pjbdhaiwhAhdhsbdvK sjdKI...
Valaki ismeri a talpamat amigy? Rohadt büdös mert en is megijedtem tole ajjjajjajajajajjajjjj!!!!,🖕😘😱🙏😱🙁🎁🔥🇵🇹🙏🔥🇵🇹🔥🤮😐🔥❤️🍌😐🇵🇹💩😐😐🔥🔥🔥🇵🇹🔥💩💪🍌😘😡😘🍌😡😘🙃😐😡😘‼️🍌✋🍌✋🙏❤️❤️🔥🤮🐱🔥👍🙏🐱🔥👍🐱🔥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!